Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valaki úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Theressita kérdése:

Volt már valaki úgy, hogy nászútra jött ki a menstruációja? (férjek: hogy pont akkor volt meg feleségeteknek)?

Figyelt kérdés
sajnos a számítgatások nem jöttek be. Most meg pont végig akorra jönne ki. Valakinek valami tapasztalata? Elhalasztani (ha nem lesz egy hét múlva minden foglalt), vagy a nászútból egy egyszerű kis romantikázós kirándulást csinálni (mert ugye a nászúthoz már nem sok köze lesz így)? Kicsit csalódott vagyok. (műhormonokkal nem fogom elodázni)
2016. júl. 11. 12:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémát. Ez csak vér... Oké, nyilván szájjal nem fog kényeztetni a párod, de a sima szex semmiben se más olyankor, max annyiban, hogy kell egy törölköző. Ugyanúgy lehet közben csókolózni és simogatni egymást, meg minden, nem kell lemondani a romantikáról. Főleg, hogy a leírásból ítélve nem szedsz gyógyszert, akkor gyanítom gumit használtok, akkor még csak hozzá se érne a vérhez...

A strandolást szintén nem értem, hogy miért kéne kimaradnia.... Létezik tampon vagy az a szilikon tölcsér, aminek nem jut eszembe hirtelen a neve.

Sose értettem, miért áll meg az élet pár nőnél, mikor megjön nekik..

2016. júl. 11. 16:29
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Tonikkeserű - nem hiszem, mert sajnos sok csokoládét eszem...

Bár a bűzhöz nem tudom hogyan társult a genya íze... Ez 2 külön téma.

2016. júl. 11. 17:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Látom, kissé elszabadult a pokol a kérdés körül, nem ez volt a célom, elnézést.
2016. júl. 11. 17:27
 14/21 anonim ***** válasza:

1. az erős napokon megoldjátok máshogy

2. ha már múlik, akkor pedig szeretkezni is lehet, csak rendesen mosakodjatok le előtte, és ne a tengerben nyomassátok.

2016. júl. 12. 10:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

12-es, a csoki lószrt nem ér, attól lehet piszok fhos ízű a cuccod.

Az meg, hogy miért vette ide? Mert te fújolsz a menstruáló nőkre, hogy büdösek - wtf? az igénytelenebbje valóban, de értelmes nő figyel magára -, de a te nem épp eperízű spermáddal minden rendben... Kettős mérce?!

2016. júl. 12. 10:41
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Alapos "mellé"-t sikerült lőnöd, ugyanis én nem rajongok az orálért. Elmegy, de van annál jobb (fétis, sajnos - nem nem bdsm vagy bármilyen szadizmus). Szerencsére ahhoz nem kell egyik félnek sem a másik testnedveit megemészteni, ami mindenképp jó.

2016. júl. 12. 12:02
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

45%-os, a kutyát nem érdeklik a fétiseid, primitív vagy és nem rólad szól a kérdés.

Kérdező, a párodnak már mondtad, hogy ez lesz? Mit reagált?

Csak mert az én párom pl, mikor először volt ilyen, akkor nem értette, miért számítana, természetesnek vette, hogy ugyanúgy le lehet feküdni így is. Ha viszont ilyen a hozzáállása valakinek, mint a 45%-os delikvensnek, akkor nem egyszerű helyzet.

Bár azt még mindig nem magyaráztad meg, miért ne strandolhatnál.

2016. júl. 12. 12:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszi, hogy a csokoládétól édes lesz a spermája... nincs több kérdésem. Még a vizeletben sincs cukor egészséges embernél, hiába eszik meg egy kilót belőle, nemhogy egy olyan nedvnek, ami nincs közvetlenül összekapcsolva az emésztőrendszerrel. :D

Ha a párom ilyen hisztis lenne, és ennyire undorodna a véremtől, már nem lenne a párom. Nem az a baj, hogy azt mondod, hogy nem gusztusos, azt nem befolyásolhatja az ember, hogy mitől fordul fel a gyomra, hanem ahogy gőgös stílusban előadod, mintha ördögtől való dolog lenne. Afrikai törzseknél zárják be a nőket egy sötét sátorba, míg menstruálnak, mert, akkor "tisztátlanok" és "nem mocskoltatják be férjüket", menj és költözz oda, ha ennyire zavar az utcán a nők vérszaga. A civilizált világban nincs ilyen.

2016. júl. 12. 15:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó katona vérben is harcol. Mi simán szexelünk vérzés alatt is. Kérdeztem nőgyógyászt, azt mondta semmi baja nem lesz a nőnek, ha kívánja akkor hajrá.

Strandolni pedig tudsz tamponnal. A menstruáció nem halálos betegség. Kicsit eltúlzod a jelentőségét.

2016. júl. 12. 18:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Figyu, én nem szedhetek kombinált fogamzágátlót, ezért felirt az orvos egy csak progeszterontartalmú szert, amivel gyakorlatilag amig szeded nem jön meg. Nem boritja fel a hormonháztartásod, nem kell honapokig szedni, csak ket hetig. Nekem annyi lett töle, hogy a következö honapban csak egy napig vereztem, utana teljesen visszaallt a ciklusom. Ennyi szerintem belefer, ha a naszútról van szó, pláne ha utána már nem terveztek nagyobb nyaralást. ( Amugy en sem szedek semmilyen foggatlot)
2016. júl. 16. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!