Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont meglesz ( nagyon ) a Nagy napon, mit tegyek?
Ciklus közepén kezdj el palástfű teát inni, és ki fogja tolni a vérzésed több nappal.
De normális nőgyógyász is ír ilyen esetben gyógyszert, hogy később jöjjön meg.
Ha fogigátlót szedsz, nem hagysz ki egy hetet, rögtön kezded a második levelet, mellékhatásként a melled is bedurran. :)
Ha csak 1-2 nap haladék kell, esetleg citrommal (c vitamin) is ki tudod tolni.
Dehogynem szedhetsz
Csak progeszteront majdnem mindenki szedhet
Konzultalj egy nodokival
Ha arra gondolsz, hogy kombinalt fogamzasgatlot nem szedhetsz, akkor is van megoldas. En sem szedhetek, de nyaralas miatt irattam fel egy tablettat, csak progeszteron van benne, azzal gyönyörüen el lehet tolni. a következö honapban ugyan furan jött meg, de ennyi belefer.
A citromle es tarsai jok, csak nem mindig valnak be, teljesen egyenfüggö. Nekem a doki azt mondta a progeszteron kúp is lehet, hogy nem lesz eleg önmagaban, ugy a citromle szerintem nalam konkretan semmit sem ert.
A minipillt ( csak progeszterontartalmu foggatlo) sztem ne kezd el most szedni, nekem több honap volt mire megszoktam, addig allandoan vereztem. Epp annyit, hogy zavaro legyen es ne lehessen tudni mikor kezd el dölni a ver. Aztan 3 napig semmi es megint... Ja meg amellett siman vam ciklusod, uh menstrualsz is.
Menj el orvoshoz ö tudni fogja mit irjon fel neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!