Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pont meglesz ( nagyon ) a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pont meglesz ( nagyon ) a Nagy napon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 14. 07:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Ciklus közepén kezdj el palástfű teát inni, és ki fogja tolni a vérzésed több nappal.

De normális nőgyógyász is ír ilyen esetben gyógyszert, hogy később jöjjön meg.

Ha fogigátlót szedsz, nem hagysz ki egy hetet, rögtön kezded a második levelet, mellékhatásként a melled is bedurran. :)

Ha csak 1-2 nap haladék kell, esetleg citrommal (c vitamin) is ki tudod tolni.

2016. máj. 14. 07:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért abroncsos ruhában én sem szívesen cserélgetném a tampont. Ráadásul olyankor eléggé fáj a derekam. Nem túl kellemes. De ha eddig nem szedtél gyógyszert (és esetleg babát is terveztek rögtön) én csak ezért nem kezdeném el, amúgy is idő kell hogy beálljon.
2016. máj. 14. 08:41
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Szedj vegig egy-ket level fogamzasgatlot. Az az egyeduli ami biztos mukodni fog.
2016. máj. 14. 09:03
 4/11 Theressita ***** válasza:
Ismerős a helyzet. A citrom, C vit. sajnos nekem nem jött be, már korábban ki akartam vele tólni az egész ciklust-de nem segített- még hamarabb jött. Úgy döntöttem, elmegyek a női dokihoz, feliratok vele olyan tablettát, ami késlelteti, persze előbb konzultálok vele, nem több-e a negatív mellékhatás, mint a pozitívum. De ezt úgy csinálom, hogy két hónappal esküvő előtt, hogy addigra már ne a műhormonok hatása alatt legyek. Ha meg véletlenül meg lesz mégis, hát fájdalomcsillapító, hatalmas betétek, meg c vitamon-ami állítólag enyhíti a vérzést. Drukkoljunk egymásnak :-)
2016. máj. 14. 09:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Én előtte való napon citromlé ivás segített. Vagy 1-2 dl :)
2016. máj. 14. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem elötte 2 héttel lett volna esedékes, és már nem jött meg, így picit sresszelhetek, hogy minden rendben legyen a babával. De amúgy 1-2 hnappal elötte kezdj el fogamzásgátlót szedni és akkor azzal tudsz rajta picit tolni ha kell
2016. máj. 15. 12:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem szedhetek a hormontartalom miatt ..
2016. máj. 15. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
44%

Dehogynem szedhetsz

Csak progeszteront majdnem mindenki szedhet

Konzultalj egy nodokival

2016. máj. 15. 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz, hogy kombinalt fogamzasgatlot nem szedhetsz, akkor is van megoldas. En sem szedhetek, de nyaralas miatt irattam fel egy tablettat, csak progeszteron van benne, azzal gyönyörüen el lehet tolni. a következö honapban ugyan furan jött meg, de ennyi belefer.

A citromle es tarsai jok, csak nem mindig valnak be, teljesen egyenfüggö. Nekem a doki azt mondta a progeszteron kúp is lehet, hogy nem lesz eleg önmagaban, ugy a citromle szerintem nalam konkretan semmit sem ert.

A minipillt ( csak progeszterontartalmu foggatlo) sztem ne kezd el most szedni, nekem több honap volt mire megszoktam, addig allandoan vereztem. Epp annyit, hogy zavaro legyen es ne lehessen tudni mikor kezd el dölni a ver. Aztan 3 napig semmi es megint... Ja meg amellett siman vam ciklusod, uh menstrualsz is.

Menj el orvoshoz ö tudni fogja mit irjon fel neked

2016. máj. 16. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ki is számolhattad volna előre, mielőtt eldöntöttétek az időpontot...
2016. jún. 1. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!