Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki választja ki a koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki választja ki a koszorúslányokat?

Figyelt kérdés

Az anyósom szerint,idézem "olyant még nem bszt az Isten ,hogy a menyasszony válassza ki a koszorúslányokat"

"a menyasszonynek semmi köze ahhoz hogy kik a koszorúslányok"

Most családi botrány megy már lassan 2 hónapja,mert én nem engedek neki.

Lent az én kérdésem szintén.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__7..

2010. ápr. 13. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A koszorúslányt a menyasszony válassza és senki, de senki ne szóljon ebbe bele!

Unokatesómnak (fiú) most lesz az esküvője októberben és annyira durván követik a hagyományokat (határon túli magyarok) hogy felkért a menyasszonya engem koszorúslánynak mert hogy ez a szokás, elbeszélgettem a lánnyal aki egyébként nagyon aranyos és megkérdeztem mért akarja ezt? Nem jobb lenne ha a legjobb barátnői lennének igazat adott nekem, így hogy ne legyen baj én szépen azt mondtam az unokatesóm anyjának (kereszt anyum) hogy én bizony nem akarok koszorús lány lenni, hogy legalább ne a lányt szidják, de Te állj a sarkadra és se hagyomány se semmi "hülyeség" miatt ne engedd ki az esküvőd irányítását a kezedből! Én szurkolok neked. :)

2010. ápr. 13. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Én már akkor is mondtam, hogy ne legyen egy koszorúslány se. Nincs lány, nincs vita.
2010. ápr. 13. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi itt a kérdés?

Ezt a harcot egyszer meg kell vívni.

Ha a párod tesója nem jön el, hát szégyelje magát. És a rokonság is.

Szépen meg kell hívni mindenkit, aztán annyi. Aki jön, az jön, aki nem jön, az meg otthon marad.

Nem kell itt semmit változtatni, mindent jól csináltatok eddig, kitartás.

Még azon fennakadt a szemem, hogy a csaj nem jön el a leánybúcsúdra... Miért, valamelyik barátnőd, aki szervezi (vagy te) el akartátok hívni??? Mert gondolom, hogy nem... (remélem!)

2010. ápr. 14. 07:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Teljesen egyértelmű, hogy a menyasszony választja ki a koszorúslányokat, hiszen a koszorúslányok az ő kísérői, olyan emberek akik közel állnak hozzá, és akiket ő, a menyasszony személyesen kiválaszt és felkér.

2010. ápr. 15. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!