Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova ültessem a koszorúslányokat és kísérőiket?
Bocsi, de nem ezt kérdeztem... Az nyilvánvaló, hogy a menyasszony a vőlegénynek melyik oldalán ül!
A kérdés: flflflVMflflfl vagy ffffffVMllllll ?
Bocs, nem voltam elég figyelmes.... :/
szerintem párosával, én semmiképpen nem úgy ültetném őket hogy csak a fiúk ill csak a lányok.
De a tanúknak is ott kell ülni nem?
Hát nekem eleve az ugrott be, hogy nem a koszorúslányoknak kell az asztalnál ülni, hanem örömszülőknek és tanúknak! Én még sehol nem láttam,hogy ott ültek volna. Nálam is voltak, de nálunk sem ott ültek, hanem a főasztalhoz legközelebbi asztalnál!
De ha már mindenáron oda akarjátok, szerintem menyasszony mellé lányok, vőlegény mellé fiúk!
én eddig ahányszor koszorúslány voltam, mindig mindenki a családjával ült. de ha így akarjátok, akkor szerintem úgy jó lenne, ha pl. hosszú asztalok lesznek
-------MV------
I I
I I
I I I
I I I
I I I
ha pl így lesznek az asztalok, akkor lehetne a középső sorba ültetni őket, a hozzátok közelebbi részre, egyik oldalra a lányokat, velük szemben a párjaik
remélem érthetően mondtam el:)
amúgy én is eddig mindenhol úgy láttam, hogy
tanú-örömszülők-pár-örömszülők-tanú
21Ł
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!