Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki választja ki a koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki választja ki a koszorúslányokat?

Figyelt kérdés

Az anyósom szerint,idézem "olyant még nem bszt az Isten ,hogy a menyasszony válassza ki a koszorúslányokat"

"a menyasszonynek semmi köze ahhoz hogy kik a koszorúslányok"

Most családi botrány megy már lassan 2 hónapja,mert én nem engedek neki.

Lent az én kérdésem szintén.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__7..

2010. ápr. 13. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Pedig igen, nálunk az a szokás hogy a menyasszony választja ki.Sőt , azt is hogy milyen színű ruhában legyenek.

Neked is garantált a "jó" anyós, hát nem irigyellek.....

2010. ápr. 13. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se hagyd magad!! Neked van a legnagyobb jogod ahhoz hogy kiválaszd a koszorúslányaidat. remélem a vőlegényed osztja a véleményed és segít hatni a kedves mamára meg célozgatni az öccse barátnőjének.. ez közhely lesz de ez a te napod nehogy már más mondja meg hogy milyen legyen...
2010. ápr. 13. 19:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

hát ha nem a menyasszony,akkor ki??? anyós talán?

Nálunk ahol eddig voltam esküvőn/lagzin mindig a menyasszony választotta ki a koszorúslányokat. mikor én voltam koszorúslány,akkor is a menyasszony kért meg,ő választott.

2010. ápr. 13. 19:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha nem a menyasszony dönti el ki legyen a koszorúslány akkor ki, a leendő anyós??

Hahaha nehogy már, nem az ő esküvője lesz.

Jó kis anyósod lesz!

Amúgy mikor nekem volt az esküvőm én döntöttem el ki legyen a koszorúslány.

2010. ápr. 13. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
volt egy ismim, a leendő anyósa még azt is kikötötte, hogy milyen stílusú ruhák közül választhat. Hát nem lett esküvő....Nagyon remélem Te nem így jársz, és a vőlegényed kiáll melletted, mert ez a legfontosabb!!
2010. ápr. 13. 19:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk meg az a szokás, hogy úgy lesz, ahogy én vagyis mi szeretnénk. Válaszd ki nyugodtan ki a koszorúslányokat, ne engedj ebből az álláspontból. Ha anyósod normálisan bírt volna kommunikálni, azt mondom, találjatok közös álláspontot, de így ne. Az esküvődön minden olyan legyen, ami neked és a férjednek tetszik.
2010. ápr. 13. 19:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedj az igazadból, mert csak bánni fogod! Férjemet nem érdekelte különösebben a koszorúslány kérdés, csak annyit kért, hogy ne legyenek sokan (mifelénk is szokás a 8-9 koszorúspár). Megbeszéltük, h akkor 3-an lesznek, párom öccsének barátnője (ő kísérte férjemet) és az én két első unokatesóm, akikkel szoros a kapcsolatunk (a lányunknak is keresztszülei lettek). Erre anyukám elkezdett kérlelni, h a keresztanyám lányát (nekem 2. unokatestvér) is kérjük fel, mert ahol 3 elfér, ott 4 is, meg úúúúgy szeretne koszorúslány lenni, és a keresztanyám is úgy szeretné. Végül a családi béke érdekében belementünk (hozzáteszem, h a csajjal kb évente 2-szer beszélünk). Mindenkinek mondtam, h szeretném, ha hasonló színű, árnyalatú ruhában legyenek, nem kell habos-babos, olyan stílust választanak, amilyet szeretnének,csak a színek menjenek nagyjából egymáshoz (arany, barna, ill. ennek kombinációi). Száz szónak is egy a vége: az eredeti 3 "lányom" figyelembe tudta venni a kérésem, a "bekönyörgött" 3. nem. Egy hónappal a lagzi előtt felhívott keresztanyám, h jaj, úgy beleszerettek egy ruhába, h megvették, ugye nem baj? A ruha krémszínű (fényképeken fehérnek tűnő) míderes, A-vonalú szoknyás ruha volt. Még egy fátyol, és elment volna menyasszonynak. Hát, köpni-nyelni nem tudtam... azóta is bánom, h nem álltam a sarkamra...
2010. ápr. 13. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Végigolvastam ezt a kérdésedet és a másikat is a válaszokkal együtt. Nagyon nehéz helyzetben vagy.

Az esküvőt nem a "kedves mama" elképzelései alapján kell megszervezni. Adjon ötleteket ha akar, de parancsot ne osszon. Ha a pároddal egyetértetek, akkor nincs nagy gond. Szerelje le az anyját ő. Ez nem a te harcod, hanem a leendő férjedé. (Magánvéleményem, hogy ha most beadod a derekad, akkor egész életében bele fog dumálni mindenbe.)

A koszorúslányra meg annyit tudok mondani, hogy nekem van menyasszonyi ruhám, ezért én menyasszony akarok lenni az esküvődön. :D

A férjemnek meg van egy imádnivaló munkásruhája, ő meg szerelőnek fog öltözni. :D

Nem jelmezbál lesz, hogy beöltözzenek rá. Légy erős!

Várom a fejleményeket!

2010. ápr. 13. 20:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyossak vagytok,köszönöm az értékes válaszokat.Az utolsó hozzászólónak külön köszönet,mert még meg is nevettetet(ami nem gyakori manapság)
2010. ápr. 13. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm. Örülök, hogy felvidítottalak.

Esetleg a parázs vita hevében süsd el a jelmezbál dolgot a mamának... :)

2010. ápr. 13. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!