Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki választja ki a koszorúslányokat?
Az anyósom szerint,idézem "olyant még nem bszt az Isten ,hogy a menyasszony válassza ki a koszorúslányokat"
"a menyasszonynek semmi köze ahhoz hogy kik a koszorúslányok"
Most családi botrány megy már lassan 2 hónapja,mert én nem engedek neki.
Lent az én kérdésem szintén.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__7..
Pedig igen, nálunk az a szokás hogy a menyasszony választja ki.Sőt , azt is hogy milyen színű ruhában legyenek.
Neked is garantált a "jó" anyós, hát nem irigyellek.....
hát ha nem a menyasszony,akkor ki??? anyós talán?
Nálunk ahol eddig voltam esküvőn/lagzin mindig a menyasszony választotta ki a koszorúslányokat. mikor én voltam koszorúslány,akkor is a menyasszony kért meg,ő választott.
Szia!
Ha nem a menyasszony dönti el ki legyen a koszorúslány akkor ki, a leendő anyós??
Hahaha nehogy már, nem az ő esküvője lesz.
Jó kis anyósod lesz!
Amúgy mikor nekem volt az esküvőm én döntöttem el ki legyen a koszorúslány.
Szia. Végigolvastam ezt a kérdésedet és a másikat is a válaszokkal együtt. Nagyon nehéz helyzetben vagy.
Az esküvőt nem a "kedves mama" elképzelései alapján kell megszervezni. Adjon ötleteket ha akar, de parancsot ne osszon. Ha a pároddal egyetértetek, akkor nincs nagy gond. Szerelje le az anyját ő. Ez nem a te harcod, hanem a leendő férjedé. (Magánvéleményem, hogy ha most beadod a derekad, akkor egész életében bele fog dumálni mindenbe.)
A koszorúslányra meg annyit tudok mondani, hogy nekem van menyasszonyi ruhám, ezért én menyasszony akarok lenni az esküvődön. :D
A férjemnek meg van egy imádnivaló munkásruhája, ő meg szerelőnek fog öltözni. :D
Nem jelmezbál lesz, hogy beöltözzenek rá. Légy erős!
Várom a fejleményeket!
Köszönöm. Örülök, hogy felvidítottalak.
Esetleg a parázs vita hevében süsd el a jelmezbál dolgot a mamának... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!