Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyobb esküvőn furcsa, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb esküvőn furcsa, ha a menyasszony nem visel menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés
Elég nagy esküvőnk lesz, 60-70 fő, vacsi, zene, tánc, de menyasszonyi ruhát nem akarok. Soha nem tetszettek, úgy érezném magam, mintha jelmezben lennék. Arra gondoltam, hogy csak egy szép fehér nyári ruhát fogok felvenni. Szerintetek ez gáz? A család hülyének néz, hogy miért nem akarok beöltözni, merthogy fiatal vagyok, ez az első esküvőm, stb. Ti mit gondoltok? Fontos a menyasszonyi ruha?
2016. jún. 15. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nővéremen se menyasszonyi ruha volt. Inkább kosztüm féleség. Furcsa (szerintem!!) ha egy lány nem arra vágyik, hogy hercegnő legyen és mindenki őt csodálja. Én már alig várom a ruhapróbát is:)

De a te döntésed, lehet furán fognak nézni de ne érdekeljen, úgyse meri senki szóba hozni majd.

2016. jún. 16. 02:55
 12/16 anonim ***** válasza:
A menyasszonyi ruha az amit a menyasszony visel. Ergó bikiniben is lehetsz. :D
2016. jún. 16. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:

a kérdésedre válaszolva: igen! Fontos a menyasszonyi ruha! mégis, hogy nézne ki, ha nem lenne rajtad semmi sem?

Szerintem is! (mint az előttem szóló írt)

végig néztem a linkeket, és nekem mind menyasszonyi ruha, pedig kosztümöt nem is láttunk. Talán, ha farmerban mennél és kockás ingben, akkor lehetne kicsit cuppogni rajta, de az itt felsoroltak egyáltalán nem okozhatnak megrökönyödést. Az első csudaszép!

a méretekkel kapcsolatban pedig számomra:

4 fő: kéttanús, 5-20: kicsi, 21-40: családias, 41-80: normál, 81-130: közepes, 131-300: nagy, 301 felett: bazinagy lakodalom:)

2016. jún. 16. 10:52
 14/16 anonim ***** válasza:
De 301-től.. 299 még belefér.
2016. jún. 16. 11:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Minden menyasszony a saját elképzelése szerinti ruhában menjen férjhez. Ne feledd, ez a Te napod! Legyen úgy minden, ahogyan Te szeretnéd.
2016. jún. 16. 11:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy létezik olyan nő, aki képes előbbre venni, hogy miben érzi jól magát, mi tetszik neki annál, mint hogy mi a megszokott, társadalmilag elvárt. GRATULÁLOK! Maradj ilyen! Nagyon sok esküvőn fotóztam már, és borzasztóan sajnálom a menyasszonyokat, amikor már a készülődésnél, a ruhafelvétel utáni percekben rájönnek, hogy még a mosdóba sem lesznek képesek kimenni egyedül az elkövetkező 12 órában, sőt, a legtöbb ajtón való bemenetel is problémát fog okozni a 10+ kg-os abroncsos ruhában. Meg amikor sírni tudnának a kényelmetlen cipő miatt, amiből egyébként a ruha miatt nem is látszik semmi. Életük legszebb napját képesek végigszenvedni a ruha miatt. Én ezt férfiként képtelen vagyok megérteni, de biztos, hogy nem is tudná megmagyarázni senkit. Láttam egyszer egy párt, akik nyár közepén úgy voltak felöltözve az esküvőjükön, ahogy az időjárás szerint természetes volt. A srácon egy elegáns vászonnadrág és fehér ing volt, a lányon pedig egy egyrészes fehér ruha. Gyönyörűek voltak és elegánsak is. Ha egyszer abbahagyom majd az esküvői fotózást, az azért lesz, mert be fogok sokallni a sablonokhoz, megszokásokhoz, elvárásokhoz való esztelen ragaszkodástól és megfelelési kényszerektől. Te most picit visszahoztad bennem a reményt, köszönöm!
2016. jún. 20. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!