Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb esküvőn furcsa, ha a menyasszony nem visel menyasszonyi ruhát?
Nővéremen se menyasszonyi ruha volt. Inkább kosztüm féleség. Furcsa (szerintem!!) ha egy lány nem arra vágyik, hogy hercegnő legyen és mindenki őt csodálja. Én már alig várom a ruhapróbát is:)
De a te döntésed, lehet furán fognak nézni de ne érdekeljen, úgyse meri senki szóba hozni majd.
a kérdésedre válaszolva: igen! Fontos a menyasszonyi ruha! mégis, hogy nézne ki, ha nem lenne rajtad semmi sem?
Szerintem is! (mint az előttem szóló írt)
végig néztem a linkeket, és nekem mind menyasszonyi ruha, pedig kosztümöt nem is láttunk. Talán, ha farmerban mennél és kockás ingben, akkor lehetne kicsit cuppogni rajta, de az itt felsoroltak egyáltalán nem okozhatnak megrökönyödést. Az első csudaszép!
a méretekkel kapcsolatban pedig számomra:
4 fő: kéttanús, 5-20: kicsi, 21-40: családias, 41-80: normál, 81-130: közepes, 131-300: nagy, 301 felett: bazinagy lakodalom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!