Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő, házasság, de hogyan?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő, házasság, de hogyan? Te belemennél?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok még, a kérdésem inkább kíváncsiságból fakad, mint valós alapból. MOndjuk lehet van benne valami:)

Szóval...adott a helyzet, egy fiatal pár akik több éve vannak együtt...eltervezik, hogy diploma után esküvő...csakhogy a lány hamarabb diplomázik, mert a párja más egyetemen van ami hosszú évekig tart. A lány oda szeretne költözni a párjához, de több évig "együtt lakást" nem szeretnének esküvő nélkül. Hogy venné ki magát esküvő-lakodalom ha még egyikük egyetemista és még évekig az lesz? Természetesen a lány dolgozna... Valaki van hasonló helyzetben? ez milyen más szemében? VAgy nem érdekelne más véleménye? Mert én pl. nem szeretnék kb. 26 évesen esküdni viszont a párom addig (és még tovább mindennel együtt) egyetemista...

Azt ne írjátok, hogy más keresnétek:D

És az oltogató válaszoktól is kíméljetek:)

2o-L

2010. ápr. 12. 12:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

ja és még hozzátenném a 14:51-es válaszadónak

Nem, nem hiszem, hogy a házasság valami verseny lenne...Sőt. De hiszek abban, hogy két határozott és komoly ember döntése akár huszonévesen is lehet meghatározó jó döntést hozni...Ismerem a páromat, a rigolyáit, az idétlenségeit:), de ezekkel együtt elfogadtam és szeretem.

Továbbá nem hiszem, hogy feltétlenül együtt kéne élnünk éveket házasság előtt...nélkülözöm eleget az elmúlt években az egyetem miatt...

A házasságról alkotott véleményem meg a bizalmon, a szereteten, a kommunikáción, a magabiztosságon alapszik...nem pedig a "bele menjek ne-menjek" bizonytalanságon...ennyit erről:)

2010. ápr. 12. 14:38
 22/25 anonim ***** válasza:
Nincs akadálya az esküvőnek egyetemistaként sem.Csak azt nézik gyereknek,aki úgy is viselkedik.Aki dolgozik mellette,külön él a szülöktől és el tudja magát tartani egyetem mellett,az elött le a kalappal és senkinek nem fordul meg a fejében,hogy gyerek.Házasságba én is csak úgy mennék bele,ha kicsit elötte együtt éltem a párommal,mert az nagyon fontos!!!A barátodat max. a házasság akkor fogja hátráltatni az egyetemen,ha esetleg gyereket szülsz,nem tudsz dolgozni,egy fizetésből kell élnetek (mivel neki dolgozni kell suli mellett) és még tanulni is csak nehezen tud,mert mire végez a melóval otthon sír a baba,éjszaka nem tud aludni másnap két helyen helyt állni stb. Szóval úgy már nem egyszerű az élet.Ha csak ketten vagytok és el tudjátok tartani magatokat,akkor az a papír őt nem fogja hátráltatni semmiben.
2010. ápr. 12. 14:38
 23/25 anonim ***** válasza:

ez attól függ, hogy a párodat zavarná-e? azért nehéz a helyzet, mert ő a férfi a kapcsolatban, tehát ő kérné meg a kezed. de így gyakorlatilag arra kérne meg, hogy tartsd el még pár évig, amíg tanul.

ezt nektek kell megbeszélni, ha egyikőtöket sem zavarna, akkor nem baj. az ismerősöket, akik beszólnak, meg le kell tojni

2010. ápr. 12. 15:21
 24/25 anonim ***** válasza:

Igazából ebben a kérdésbe3n nem az én vagy más véleménye kell mérvadó legyen. Hanem,hogy ti ketten hogyan gondoljátok?

Ha meg van ez egyetértés cselekedjetek úgy!

2010. ápr. 12. 15:59
 25/25 A kérdező kommentje:

15:21

Engem nem zavarna ha "eltartanám", kinek nem adna az ember szívesebben, mint a párjának? :)

2010. ápr. 12. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!