Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem sokkal jobbak a roma lagzik?
Figyelt kérdés
Mi sokkal jobban tudunk mutatni táncolni énekelni mint a magyarok de ezt nem bantaskent mondom! Voltam már roma lagziba is meg magyarba is de sok külömbség van a ketto kozott a roma sokjal jobb volt..... minden teren2016. jún. 9. 18:18
11/17 anonim válasza:
Szabó Vince (Vincenzo)
Szabó Iván (Ivan)
Szabó Simon (Simone)
Szabó Martin (Martin)
Szabó Márk (Mark)
Szabó Alfréd (Alfredo)
14/17 A kérdező kommentje:
Jó rendben 😃
2016. jún. 9. 20:49
15/17 anonim válasza:
Ez olyan mint a DJ/zenekar kérdés. Ott is, tökmindegy, hogy melyik ha az adott zeneszolgáltató érzi a közönséget akkor tud jó bulit csinálni. Tökmindegy, hogy magyar vagy roma lagzi, sokkal inkább azon múlik, hogy az adott násznép akarja-e/tudja-e jól érezni magát.
16/17 anonim válasza:
Attól függ. Nekünk elegáns esküvő volt az álmunk, tehát úgy éreztük magunkat a legjobban. Ha a mulatozás meg dajdajozás a cél, akkor biztos jobb. Nekünk nem az volt a cél.
17/17 anonim válasza:
Tényleg egyéni ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be jobban.
Nekem a roma lagzi is ugyanannyira idegen mint a hagyományos magyar lagzi. Nem bírom a mulatós zenét, az aranyesőt ha meghallom már kiver a víz...Mások meg teli torokból éneklik és jól szórakoznak. Nem vagyunk egyformák.
Mindenki olyat tartson, ami neki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!