Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tehetnétek hol, melyik híres épületben/kastélyban/várban tartanátok álmaitok esküvőjét?
Én itt:
Ez a Neuschwanstein-i Kastély, amióta megláttam (sajnos nem élőben hanem neten) azóta szerelmes vagyok "belé":D Tipikusan szőke herceg-örök boldogság érzést kelt bennem:D
Szerintem mindenféle Disney-Kastélynál szebb:D Egyszerűen mesés. (bár sajnos szingli vagyok, de ha egyszer lesz esküvőm szeretném itt tartani)
Ti melyik épülettel/hellyel vagytok így?
Ha tudtok képet is linkeljetek légyszi'!:)
19/L
04-11 01:03 vagyok..
megkerestem a másik várat,ebben a várban nőtt fel II.Bajor Lajos..ezzel a várral van szembe a Neuschwanstein.
A vár neve Hohenschwangau :)
így vannak egymással szembe: [link]
..érdemes rákeresni google-ön mert szép vár :)
[link] <333
Ha gondoljátok töltök fel néhány képet neuschwansein-ről úgy ahogy a nyáron lefotóztam...google-ön egyébként lehet itt ott a belsejéről látni képeket :)
14L
ma 21:57 vagyok..azt elfelejtettem mondani,hogy szintén II.Bajor Lajos kastélya amiben még szivesen tartanám az esküvőmet..
a Linderhofban :)
Gyönyörű szép szerintem..itt ott már kicsit sok az arany de szép :D(itt is jártam)
mép 1 kép a Neuschwansteinről [link]
Bocsi,de ha képekről van szó nem birok leállni :$
14L
Utolsó (14/L) válaszolónak > nem baj, én is képmániás vagyok:D Nekem is van rengeteg képem régi várakról, ha kíváncsi vagy rájuk, majd felteszem valahová:D Köszi szépen, tényleg gyönyörűek!:D Ha feltöltöd valahová a képeket, amiket csináltál, linkeld be légyszi' szívesen megnézném:)
A Festetics kastély is szép:)
Mindenkinek köszi a választ!:)
14L vagyok :D
Bocsi,hogy rá írtam a nevem mindre,de fotópályázatr készülök némelyik képpel és nem lenne szerencsés,ha valaki lelopnál,a feliratok kb ugy vannak hogy ha azt leakarják vágni a képnek kb elveszti szépségét:D
de megpróbáltam úgy rakni a nevemet,hogy azért a kép szépsége se "sérüljön" :)))
[remélem a linkek működnek]
Köszi szépen, hogy feltöltötted őket!:)
Teljesen érthető, hogy miért írtad rá a neved, de nem ront a minőségén, szépek lettek a fotók! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!