Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Ha tehetnétek hol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha tehetnétek hol, melyik híres épületben/kastélyban/várban tartanátok álmaitok esküvőjét?

Figyelt kérdés

Én itt:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez a Neuschwanstein-i Kastély, amióta megláttam (sajnos nem élőben hanem neten) azóta szerelmes vagyok "belé":D Tipikusan szőke herceg-örök boldogság érzést kelt bennem:D

Szerintem mindenféle Disney-Kastélynál szebb:D Egyszerűen mesés. (bár sajnos szingli vagyok, de ha egyszer lesz esküvőm szeretném itt tartani)

Ti melyik épülettel/hellyel vagytok így?

Ha tudtok képet is linkeljetek légyszi'!:)

19/L

2010. ápr. 11. 00:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam itt pár éve, tényleg csodálatos hely.

II. Lajos építtette, akinek "mániája" volt a fellegvár építés. Ott a magasból lehet látni még egyet, légvonalban nincs is messsze a neuschwansteini kastélytól.

(De esküvőt nem tartanék itt szerintem, viszont kirándulni szívesen mennék még ide párszor :))

2010. ápr. 11. 09:46
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy ez volt a Disney kastély mintája?
2010. ápr. 11. 10:07
 13/30 A kérdező kommentje:

-Persze, fiúk is írhatnak ide, amit linkeltél elképesztően szép:)

- Azt, hogy a Disney kastély is ennek mintájára épült nem tudtam, bár most, hogy mondod, így már annyira egyértelmű:D

-Mindenkinek aki járt már ott élőben: annnnnyira irigy vagyok rátok (persze jó értelemben):D tök jó nektek:D

És persze minden házas embernek, vagy házasság előtt állónak sok boldogságot:D

Írhattok még:D

2010. ápr. 11. 13:58
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Én a Gödöllői Királyi Kastélyban tartanám. Nagyon szeretem azt a helyet :]

[link]

Esetleg Prágában valahol, vagy a Belvedere kastélyban:

[link]

2010. ápr. 11. 15:54
 15/30 A kérdező kommentje:
Húú, a Belvedere Kastély gyönyörű:) De a Gödöllői se rossz:D
2010. ápr. 11. 19:12
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is ott tartanám, ahol te, régóta vágyam, hogy eljussak abba a gyönyörű kastélyba. A második befutó nálam Gödöllő, meseszép barokk kastély, de azért meg sem közelíti Neuschwansteint - viszont ha reálisan gondolkozom, elérhetőbb.
2010. ápr. 13. 20:27
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nézd, ez az a másik kastély, amiről írtam, hogy fentről látni lehet.

2010. ápr. 13. 21:22
 18/30 anonim ***** válasza:
75%
2010. ápr. 13. 21:24
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nem tudom, miért nem sikerül belinkelnem a képet, pedig feltöltöttem. Majd még próbálkozom.
2010. ápr. 13. 21:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
2010. ápr. 13. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!