Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tehetnétek hol, melyik híres épületben/kastélyban/várban tartanátok álmaitok esküvőjét?
Én itt:
Ez a Neuschwanstein-i Kastély, amióta megláttam (sajnos nem élőben hanem neten) azóta szerelmes vagyok "belé":D Tipikusan szőke herceg-örök boldogság érzést kelt bennem:D
Szerintem mindenféle Disney-Kastélynál szebb:D Egyszerűen mesés. (bár sajnos szingli vagyok, de ha egyszer lesz esküvőm szeretném itt tartani)
Ti melyik épülettel/hellyel vagytok így?
Ha tudtok képet is linkeljetek légyszi'!:)
19/L
Én is jártam itt pár éve, tényleg csodálatos hely.
II. Lajos építtette, akinek "mániája" volt a fellegvár építés. Ott a magasból lehet látni még egyet, légvonalban nincs is messsze a neuschwansteini kastélytól.
(De esküvőt nem tartanék itt szerintem, viszont kirándulni szívesen mennék még ide párszor :))
-Persze, fiúk is írhatnak ide, amit linkeltél elképesztően szép:)
- Azt, hogy a Disney kastély is ennek mintájára épült nem tudtam, bár most, hogy mondod, így már annyira egyértelmű:D
-Mindenkinek aki járt már ott élőben: annnnnyira irigy vagyok rátok (persze jó értelemben):D tök jó nektek:D
És persze minden házas embernek, vagy házasság előtt állónak sok boldogságot:D
Írhattok még:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!