Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az esküvői menüről?
Leves:
tyúkhúsleves finommetélttel
Előétel:
főtt tyúkhús kétféle mártással (paradicsom és gomba)
Főétel:
rántott sertésszelet
gombás sertéstekercs
gödöllői töltött csirkecomb
olaszos csirkemell (paradicsommal, füstölt sajttal grillezve)
Köret:
pirított burgonya, párolt rizs, párolt zöldségek
Saláta:
vegyes saláta (uborka, káposzta, kukorica)
Rétes: almás és túrós rétes
Éjféli menü:
marhapörkölt dödöllével
Ezen kívül lesz még többféle sütemény, pl linzer, isler, barack, lajcsi szelet. Lesz pogácsa és sajtos rúd is, illetve csokiszökőkút többféle friss gyümölccsel. A torta epres lesz, de ezen kívül lehet hogy választunk még kicsi kísérőtortákat különböző ízekben.
És aki nem szereti a húst?
Én előétel helyett bedobnék még valami más levest, pl hideg meggyleves.
És valami alternatívát a vegáknak, ha mást nem akkor már a jól megszokott rántott gombát, rántott karfiolt.
Sztem a pöri dödöllével tök jó választás éjfélre.
Én csak a dödöllén lepődtem meg, felénk az szilvalekváros. De amúgy jó.
(te írtad ki néhány napja a sütis kérdést?)
A finommetélt nem praktikus. Inkább csigatészta. A rétes totál felesleges.
Amúgy jó,persze.
A finommetélt nem lagzira való, amúgyis tyúkhúsleveshez csigatészta "illik", illetve egyszerűbb enni.
Az, hogy a leveshúshoz mártás lesz, vagyis az lesz az előétel, itt picit elvesztettem a fonalat.Leveshús nem is lesz tormával?
Főétel oké, de töltött káposzta egyáltalán nem lesz?Lagzik elengedhetetlen része.
Rétes nem rossz ötlet, úgy hogy másfajta süti is lesz, zserbó sem lett volna rossz ötlet.
Csokiszökőkút szuper ötlet, kísérőtortának nem látom értelmét.
Éjféli kaja is jó ötlet.
(csak azért mertem leírni a véleményem, mert nagymamám szakácsnő, és anno én rengeteg lagzinak a menüjét végigasszisztáltam)
Lehet egyébként én az egyik fajta csirke vagy sertés helyett nyomnám a pörköltet és éjfélkor a töltött kápit, ha annyira hiányzik.
Bár sztem a dödölle, pörkölt király kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!