Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy hét alatt összeházasodjunk a párommal? Vagy teljesen esélytelen?
Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 14:37
1/12 anonim válasza:
Nem tart olyan sokáig aláírni egy papírt.
2/12 anonim válasza:
Úgy tudom, a bejelentkezéstől egy hónap a várakozási idő, de jobb lenne, ha az anyakönyvi hivatalban érdeklődnél, ott minden kérdésedre pontos választ kapsz.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is tudom, csak azt írják, hogy min. 30 nappal előtte kell klrni időpontot! Ezt valahogy meg lehetne rövidíteni vajon egy hétre, mondjuk egy kisvárosban?
2016. máj. 6. 14:42
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi kettes, próbáltam hívni, mert most derült ki, higy ez ennyire sürgős nekünk, de sajnos ilyenkor már nem lehet informálódni. :(
2016. máj. 6. 14:44
5/12 A kérdező kommentje:
*hogy
2016. máj. 6. 14:44
6/12 anonim válasza:
Esetleg az anyakönyvi hivatalnál meg lehet kérdezni, hogy van-e lehetőségetek sürgetni. Egyébként mi az ok, szabad tudni?
7/12 anonim válasza:
Ha sürgős akkor le lehet rövidíteni a várakozási időt.
8/12 anonim válasza:
A házasulandók a házasságkötés tervezett időpontja előtt legalább 30 nappal kötelesek bejelenteni szándékukat az anyakönyvvezetőnél.
Kivételes és indokolt esetekben felmentést kaphatnak ez alól , ha a párnak sürgős a házasságkötés.(pl: menyasszony terhessége, külföldi munkavállalás)
A bejelentést bárhol meg lehet tenni, de a menyasszonynak és a vőlegénynek is személyesen kell megjelenni.
9/12 A kérdező kommentje:
Elég bonyolult, de lényegében házvásárlás miatt. Terhességet nem tudok felhozni sajnos a sürgetés érdekében, mert két hete elvetéltem. :(
2016. máj. 6. 15:37
10/12 anonim válasza:
Hitel és ilyesmi miatt érdemes rákérdezni, olyankor szoktak tudni fogadni, de ez függ az anyakönyvvezetőtől is persze. Hétköznapra hamarabb tudnak időpontot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!