Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol érdemes esküvői ruhát venni?
Nézz körül az interneten. Nagyon olcsón vannak, nagyon szépek. Ha átlag méret vagy, akkor talán nem is lesz gond a méretválasztással (ugye netes vásárlásnál ez a necces). Itt nagyon sok minden van esküvővel kapcsolatban: [link]
Ez elég olcsónak tűnik, és van üzlet is: [link]
Ezek is nagyon szépek: [link]
Remélem tudtam segíteni.
Sok boldogságot:)
Bp, Ázsia Center, Maggie Bridal bolt, ha újat szeretnél.
Egyszer már volt egy kérdés, ahol az gagyinak nevezték a kínai ruhát, nos erre csak azt tudom mondani, hogy én 150-ért vettem meg azt a ruhát, amit egy körúti szalonban 170 ezer + 30% foglaló (ha leöntöm, leeszem, összesározom - és ez esőben ugye könnyen előfordulhat - a ruhát, nem adják vissza) áron néztem ki. + hozzá jött volna a tisztítási díj 5000 Ft (még a vissza nem adott foglalón felül, és mindenképpen), a fátyol 5000-25000-ig, itt a boltban pedig teljesen újat vettem, olcsóbban, a fátylat pedig ajándékba adták!
A körúton a hölgy nagy meggyőződéssel állította, hogy a ruha egyenesen Olaszországból érkezett, én pedig megnéztem a belévarrt cimkét, Made in China, rajta volt a márka (Maggie Bridal) és a cikkszám, az alapján találtam meg a forgalmazó boltjában.
Rengetegféle ruha volt, nagyon szépek, a kifutó modellek 40-60 ezer Ft körül, az ideiek 100 ezer fölött, fátylakkal, kiegészítőkkel.
Mindenképpen vásárolni szeretnél?
Én kölcsönözni fogok, mivel többet nem szeretném hordani:) és bőven bele fog férni az árba szerintem, de próbálni majd csak a jövő héten megyek.
Szerintem felejtsd el a körutat és inkább Budapest vonzáskörzetében nézz szét (Százhalombatta, Gyáls stb), vagy Bp. nem annyira frekventált részein (iszonyat pénz egy körúti lakás bérleti díja és azt beépítik a ruhába)ugyan olyan gyönyörűek sokkal olcsóbban.
Szia
én varratom a ruhám. Az anyagot megvettem: 30ezer volt: ebben benne van az alsó szokna, a felső, az organza felső szoknya, a boler és a fátyol.
A varrónő, akit találtam nagyon szépen és olcsón dolgozik. Azt mondta 50ezerért megvarrja. Így a ruhám 80 körül lesz fátyollal és boleróval. Ezt a ruhát felprobáltam a szalonban ahol 220ért adrták és 90ért lehetett bérelni.
Ja és kedvezményt is kapok a varrónőnél, mert a koszorús és újasszonyi ruha is ott készül. Sokkal olcsóbban kijövök, rengeteget sporolunk rajta.
Szia
Van Pomázon egy varrónő aki 50ezerért megvarrja!
Nagyon szépen dolgozik és ebben már az anyag ára is benne van!!!
Írj privit ha érdekel a száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!