Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire messziről jövő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire messziről jövő vendégeket kell elszállásolni?

Figyelt kérdés
A legmesszebbről jövő vendég 75 km-re lakik.kb 2 óra tömegközlekedéssel.Kis esküvőnk lesz és csakis a legszűkebb körben barátok, rokonok.Nálunk bent nem férnek el csak ketten.Ezt a helyet egy idősebb párnak adnánk akik 50 km-ről jönnek.A fiatal, közeli barátoknak meg sátrat gondoltam hogy felállìtunk.Ez milyen ötlet szerintetek?
2016. ápr. 22. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a sátor az nagyon gáz lenne ebben a helyzetben. Mármint ők szépen felöltöznek, kiöltöznek a kedvetekért, utána meg aludjanak a földön a szabad ég alatt egy sátorban? :D Nincs esetleg valami olcsó panzió a környéken? Pár ezer forint kiadás lenne csak, de mégis csak elegánsabb mint sátorba rakni a vendégeket.
2016. ápr. 22. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez azért nem akkora távolság. Ha akarnak foglaljanak panzióban vagy valahol. Nekünk eddig Sehol nem fizették a szállást. Nem is vártuk el.
2016. ápr. 22. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
szerintem mindenki megoldja magának.
2016. ápr. 22. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha hajnalig tart a buli,reggel már gondolom van busz vagy valami.Két óra útért én nem szállásoltatnám magam.Egyszerūbb lenne,ha õk kocsival mennének,de lehet,hogy nekik nem megoldható.
2016. ápr. 22. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi a 20 kilométerről jövő vendégeknek is felajánlottuk a szállást.

A sátor nagyon gáz, vagy szánj rá egy kis pénzt, hogy tudjanak hol aludni vagy ne biztosíts szállást egyáltalán, de sátort ne.

2016. ápr. 22. 14:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is ìgy gondoltam hogy senki nem lakik olyan messze, hogy ez szükséges legyen :) egészen addig amìg az a vendég aki 70 kilóméterre lakik nem mondta hogy hogy fog hazamenni.Egyébként igen hajnalig lesz amikor meg már beindul a tömeg közlekedés is.
2016. ápr. 22. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Sátor? :D Viccelsz? Ez röhejes. Bocs, de tényleg!

Elszállásolni azokat kellene, akik kérik. Persze nem maguktól, hanem a kérdésetekre. Mi legalábbis így éreztük illőnek és így is csináltuk. Megkérdeztünk mindenkit, hogy valaki tart-e igényt szállásra, vagy akár utazásban kell-e segítenünk.

2016. ápr. 22. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem mindenki intézze magának. 70 km nem akkora nagy távolság. Ha az ország másik végéből jönnének, vagy külföldről csak az esküvő miatt, akkor intéznék nekik szállást valahol (nem sátorban).
2016. ápr. 22. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk soha senki nem ajánlott semmilyen szállást, akármilyen messze volt az esküvő (bár volt ahol utólag helyszínen kiderült hogy épp van néhány ingyenes szabad szoba). Inkább az szokott lenni, hogy a házaspár összegyűjti a lehetséges közeli szállást, és ha valakinek ez így nem megfelelő, az nem megy az esküvőre.
2016. ápr. 22. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki meg tudja oldani magának. Illetve meg kellene.
2016. ápr. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!