Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire messziről jövő vendégeket kell elszállásolni?
Figyelt kérdés
A legmesszebbről jövő vendég 75 km-re lakik.kb 2 óra tömegközlekedéssel.Kis esküvőnk lesz és csakis a legszűkebb körben barátok, rokonok.Nálunk bent nem férnek el csak ketten.Ezt a helyet egy idősebb párnak adnánk akik 50 km-ről jönnek.A fiatal, közeli barátoknak meg sátrat gondoltam hogy felállìtunk.Ez milyen ötlet szerintetek?2016. ápr. 22. 10:25
1/10 anonim válasza:
Szerintem a sátor az nagyon gáz lenne ebben a helyzetben. Mármint ők szépen felöltöznek, kiöltöznek a kedvetekért, utána meg aludjanak a földön a szabad ég alatt egy sátorban? :D Nincs esetleg valami olcsó panzió a környéken? Pár ezer forint kiadás lenne csak, de mégis csak elegánsabb mint sátorba rakni a vendégeket.
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez azért nem akkora távolság. Ha akarnak foglaljanak panzióban vagy valahol. Nekünk eddig Sehol nem fizették a szállást. Nem is vártuk el.
3/10 anonim válasza:
szerintem mindenki megoldja magának.
4/10 anonim válasza:
Ha hajnalig tart a buli,reggel már gondolom van busz vagy valami.Két óra útért én nem szállásoltatnám magam.Egyszerūbb lenne,ha õk kocsival mennének,de lehet,hogy nekik nem megoldható.
5/10 anonim válasza:
Mi a 20 kilométerről jövő vendégeknek is felajánlottuk a szállást.
A sátor nagyon gáz, vagy szánj rá egy kis pénzt, hogy tudjanak hol aludni vagy ne biztosíts szállást egyáltalán, de sátort ne.
6/10 A kérdező kommentje:
Én is ìgy gondoltam hogy senki nem lakik olyan messze, hogy ez szükséges legyen :) egészen addig amìg az a vendég aki 70 kilóméterre lakik nem mondta hogy hogy fog hazamenni.Egyébként igen hajnalig lesz amikor meg már beindul a tömeg közlekedés is.
2016. ápr. 22. 15:14
7/10 anonim válasza:
Sátor? :D Viccelsz? Ez röhejes. Bocs, de tényleg!
Elszállásolni azokat kellene, akik kérik. Persze nem maguktól, hanem a kérdésetekre. Mi legalábbis így éreztük illőnek és így is csináltuk. Megkérdeztünk mindenkit, hogy valaki tart-e igényt szállásra, vagy akár utazásban kell-e segítenünk.
8/10 anonim válasza:
Szerintem mindenki intézze magának. 70 km nem akkora nagy távolság. Ha az ország másik végéből jönnének, vagy külföldről csak az esküvő miatt, akkor intéznék nekik szállást valahol (nem sátorban).
9/10 anonim válasza:
Nekünk soha senki nem ajánlott semmilyen szállást, akármilyen messze volt az esküvő (bár volt ahol utólag helyszínen kiderült hogy épp van néhány ingyenes szabad szoba). Inkább az szokott lenni, hogy a házaspár összegyűjti a lehetséges közeli szállást, és ha valakinek ez így nem megfelelő, az nem megy az esküvőre.
10/10 anonim válasza:
Szerintem mindenki meg tudja oldani magának. Illetve meg kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!