Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan közölnétek a meghívott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Theressita kérdése:

Hogyan közölnétek a meghívott vendégekkel, hogy elég későn lesz a vacsora, ezért az esküvő előtt inkább ebédeljenek meg otthon rendesen?

Figyelt kérdés

Úgy alakul, hogy a vacsora elég későre fog kicsúszni, kb. 19.00-ra. Ha az emberek éhesen jönnek (ahogy lagziba általában szokás), és ilyen sokáig kell várniuk, félek, hogy idegesek lesznek.

Anyukámnak mondtam, hogy a meghívottaknak szólni kell, hogy nyugodtan ebédeljenek. Ő azt mondta, hogy ilyet nem csinálhatok, bunkóság, ha eleve úgy hívok valakit lakodalomba, hogy megmondom előre, hogy lakjon jól otthon. Van is benne valami. Mit gondoltok?

2016. ápr. 18. 08:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

Valóban nagyon rossz a szervezés, nem lehet rajta változtatni?

Pl. Fényképezés délelőtt és a vacsit előrehozni? Eleve bunkóság, ha emiatt várnak a vacsorára és nincs kitöltve az idő.

Igaza vab annak is, aki írta, hogy tele fogják magukat enni előtte.

2016. ápr. 18. 15:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat. Fényképezkedést mindenképpen a szertartás utánra szeretnénk (egyrészt, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, másrészt meg a kikérőnél lát majd először a vőlegény és a vendégek). Míg mi fényképezkedünk, (miután megnyitottuk a táncot, s utána leléptünk)a többiek folytathatják a táncot és a vőfély is elszórakoztatja addig őket. Aggodalmam egyedül csak az volna, amit a kérdésben megfogalmaztam: fel kell-e készíteni a vendégeket, s ha igen, hogyan, hogy rendes vacsora csak később lesz.
2016. ápr. 18. 16:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztos, hogy nem közölném velük, hogy egyenek előtte..az tényleg úgy jön le mintha azt akarnám ,hogy a vacsorán majd ne zabáljanak annyit :) Szerintem nem kell ezt közölni, nyilván mindenki eszik előtte, ha tudja, hogy 19-kor lesz a vacsora. Semmi pogácsa vagy ilyesmi nem lesz egyébként a kikérés, vagy a ceremóniák után (még a vacsi előtt)?
2016. ápr. 18. 17:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam már pár esküvőn, és ahol elhúzódott a program, vagy külön volt vacsora családnak és külön a buli, ott állófogadás jelleggel aprósüteményekkel, gyümölcstálakkal, hidegtálakkal és plusz erre a célra üdítővel oldották meg, ha még talpon kellett maradni, az alkoholos italokat a várakozási idő alatt még nem szolgálták fel vagy csak egy koccintásra valót, nehogy valaki túl korán kidőljön.
2016. ápr. 18. 18:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk lesz kikeres, felsetalunk a templomba, hivatalba stb szóval amikor jönnek kikerni lesz nálunk fogadás, hidegtal, uditok,ital,suti. Szerintem ga kozlitek a vendegekkel a vacsora idopontjat akkor mindenki eltudjs donteni h egyen vagy nem.
2016. ápr. 18. 19:00
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

Miután ti nem 2 órával vacsora előtt hívjátok a vendégsereget, hanem 4-5 órával hamarabb, ezért a vendégek joggal feltételezhetik, hogy legalább lesznek hidegtálak, hogy ne haljanak éhen..

Én mindenképpen készülnék hidegtállal.

2016. ápr. 20. 14:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nem oviscsoportot vársz babazsúrra :) A gyülekező helyen lennie kell állófogadásnak emellett a meghívóba beleíratod mikor kezdődik a ceremónia ebből mindenki tudja. Nem kell ezt túlbonyolítani. 19.00 pedig átlagos, nem késő.
2016. ápr. 22. 19:19
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
15 vagyok. En is szerettem volna a fozozast majd az eskuvoi szertartas utan, hogy akkor a kikeron lasson meg eloszor de pont ilyen miatt nem megoldhato, masfel 2 orara nem akarjuk ott hagyni a vendegeket, mert annyi lesz, mondta a fotos.
2016. ápr. 22. 23:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi, rendesek vagytok. Átgondoltam tanácsaitokat. A vendégeknek majd szóban felvázolom a "programtervet", hogy tudják, mire számítsanak kajaj terén, de pogácsák, sütemények, egyharapásos dolgok végig lesznek. Mikor mi elmegyünk fényképezkedni, addig kapnak előételt és szórakoznak. Fényképésszel megbeszéltük, hogy 1 órába férjünk bele. Stúdiója pár lépésre van a lagzis helyiségtől, + elmegyünk egy közeli helyre. Szurkoljatok! :-)
2016. ápr. 25. 15:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha előre tudjátok, akkor beleírjátok a programtervbe, hogy 19-kor vacsora. Ezt sztem bőven elég belerakni, max. meg lesz pár vendégnek a véleménye, hogy mi a fenét lehet ennyi idő alatt csinálni, hogy ilyen későn van :D. Mert én pl. nem voltam még ilyen tányértöréses-nyitótáncos dolgon, de nekem ez inkább vacsora utánra lenne való, de lehet, máshol meg más a szokás.

Mert volt olyan, hogy késett a vacsora egy esküvőn, szte talán még többet is, mint a kérdező esetében, és nem volt semmi tájékoztatás (szóval az ételért felelősök cseszhették el, vagy aki velük tárgyalt)... na, az egy merő katasztrófa volt, tényleg korgott már a gyomrunk. Nem is lett volna belőle baj, ha lett volna a helyszínen pogácsa, aprósüti, üdítő, de az se volt.

Szóval a másik fontos dolog: legyen elég állófogadásos kaja mindvégig, nemcsa az esküvő után a gratulációnál.

Mind a mellett sztem sem illendő ilyet üzenni a vendégeknek, hogy lakjon jól otthon az esküvő előtt, mert tényleg olyan a hatása, hogy "ne nálunk zabáljad tele magad" meg "mi csak kevés kaját szolgálunk fel, mert az pénzbe kerül"...

2016. nov. 11. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!