Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közölnétek a meghívott vendégekkel, hogy elég későn lesz a vacsora, ezért az esküvő előtt inkább ebédeljenek meg otthon rendesen?
Úgy alakul, hogy a vacsora elég későre fog kicsúszni, kb. 19.00-ra. Ha az emberek éhesen jönnek (ahogy lagziba általában szokás), és ilyen sokáig kell várniuk, félek, hogy idegesek lesznek.
Anyukámnak mondtam, hogy a meghívottaknak szólni kell, hogy nyugodtan ebédeljenek. Ő azt mondta, hogy ilyet nem csinálhatok, bunkóság, ha eleve úgy hívok valakit lakodalomba, hogy megmondom előre, hogy lakjon jól otthon. Van is benne valami. Mit gondoltok?
Valóban nagyon rossz a szervezés, nem lehet rajta változtatni?
Pl. Fényképezés délelőtt és a vacsit előrehozni? Eleve bunkóság, ha emiatt várnak a vacsorára és nincs kitöltve az idő.
Igaza vab annak is, aki írta, hogy tele fogják magukat enni előtte.
Miután ti nem 2 órával vacsora előtt hívjátok a vendégsereget, hanem 4-5 órával hamarabb, ezért a vendégek joggal feltételezhetik, hogy legalább lesznek hidegtálak, hogy ne haljanak éhen..
Én mindenképpen készülnék hidegtállal.
Ha előre tudjátok, akkor beleírjátok a programtervbe, hogy 19-kor vacsora. Ezt sztem bőven elég belerakni, max. meg lesz pár vendégnek a véleménye, hogy mi a fenét lehet ennyi idő alatt csinálni, hogy ilyen későn van :D. Mert én pl. nem voltam még ilyen tányértöréses-nyitótáncos dolgon, de nekem ez inkább vacsora utánra lenne való, de lehet, máshol meg más a szokás.
Mert volt olyan, hogy késett a vacsora egy esküvőn, szte talán még többet is, mint a kérdező esetében, és nem volt semmi tájékoztatás (szóval az ételért felelősök cseszhették el, vagy aki velük tárgyalt)... na, az egy merő katasztrófa volt, tényleg korgott már a gyomrunk. Nem is lett volna belőle baj, ha lett volna a helyszínen pogácsa, aprósüti, üdítő, de az se volt.
Szóval a másik fontos dolog: legyen elég állófogadásos kaja mindvégig, nemcsa az esküvő után a gratulációnál.
Mind a mellett sztem sem illendő ilyet üzenni a vendégeknek, hogy lakjon jól otthon az esküvő előtt, mert tényleg olyan a hatása, hogy "ne nálunk zabáljad tele magad" meg "mi csak kevés kaját szolgálunk fel, mert az pénzbe kerül"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!