Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyecskeruha Aliexpresstől?
NE
én nagyon szeretek ebayről, néha aliexpressről rendelgetni de csak apróságokat. kis ékszerek, egy pénztárca, neszesszer... ruhát nem szabad rendelni, azokon nagyon sokat csalnak, teljesen más anyagú/szabású mint a képeken
Én ilyen jellegű ruhát nem vennék internetről!
Mert oké, egy pólót, vagy pulcsit igen, az nem egy nagy összeg, nem egy fontos alkalomra kell, de egy menyecskeruha azért csak nem mindegy, hogy milyen anyagú, jól van-e a varrása, tényleg jó-e rád, vagy tudsz válogatni a méretekből.
Ha nem jó a méret, vagy éppen esetleg hibás, akkor visszaküldeni, megvárni az újat, stb, macerás.
Elsőre én is azt mondanám, hogy ne,
de aliexpressen számtalan termékről raknak fel képet a már elégedett vagy elégedetlen vevők.
Én rendszeresen nézem ezeket a képeket, és azt tapasztaltam, hogy a jó értékelésű és nem irreálisan olcsó ruhákkal a legtöbben meg vannak elégedve, és a képen szereplőével 100%-ban azonosak.
És mindenképp a centimétert kell figyelembe venni!
Ennek ellenére én is jobban támogatom a boltit, mert azt feltudod próbálni, de ha mégis emellett döntesz, jó előre vedd meg, hogy legyen időd "B" tervre.
Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!