Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn menyasszonytánc után mindig át kell öltözni menyecskeruhába? Mi van ha én egész éjjel abban a szép fehér csodában szeretnék lenni?
Sok kölcsönző ingyen adja a menyecskeruhát, elhiszem, hogy tetszik, ami kinéztél, de lehet, hogy nem bírod benne reggelig, jó ha van egy b terv, lehet másik fehér is, vagy ahogy írták, vmi kiegészítővel.
Amúgy nincs szabály vagy babona.
Szokás...
Éjfélig menyasszony vagy, aztán már újasszony(feleség, menyecske) ezt szimbolizálja az áltöltözés
Amikor próbáltam, és meg reggel is úgy voltam vele, hogy nagyon kényelmes a ruhám, aműgy az is volt, de a nenyasszonytanc után akkora megkönnyebbülés volt levenni.
Annya melegem volt benne, ogy majd megpisztultam, pedig nem nyáron volt az esküvőnk, a nappali hőmérséklet max10 C fok volt...
A helyen sem volt túl meleg..
Egyébként van aki abban van.. De azért gondold át.
Ha nem hosszú ruhád lesz, akkor nem lesz nagy a súlya,de 15-18 óra viselés utan ezek felveszik az izzadtságodat és kb 22-24 között úgy megereszkedik, hogy csak na...magam is meglepődtem, pedig a tapasztaltak figyelmeztettek..
Az addig szorosra fűzött ruha, ami megfelelő hosszúsagú volt laza lett(kivülről nem látszott) és tapostam rajta, szorosabbra kellett fűzni...
/ eredeti, nem utánvarrott , minőségi ruhám volt/
Gondold át:)
ha csodát akarsz, ma már a menyecskeruha nem kis rövid szoknyácska köténnyel...
nekem pl a menyasszonyi ruhámhoz hasonló alkalmi ruhám volt, ha már habosra vágysz és csodaszépre :))
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!