Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ruhát keresek menyecskeruhának csak pirosban, hol találok?
Korábban e-bayen láttam,de ott nem találom,Magyarországon lehet kapni?Pirosban ilyet szeretnék menyecskeruhának
Már kezdenek kimenni a divatból a pántnélküli ruhák.
Arról nem is beszélve, hogy táncközben majd állandóan huzogathatod fel, hogy ne essen ki a melled belőle.
Szerintem válaszz inkább pátosat. A ruha anyaga, esése egyébként szép. Az öv is jól mutat rajta.
Sok boldogságot!
Szerintem tök mindegy, hogy kezd-e kimenni a divatból, ha neked az tetszik, akkor olyan legyen. Szerintem szép, és ha nem találsz ilyet, akkor még meg is varrathatod :)
A pántosak annyiból praktikusabbak, hogy nem kell igazgatni őket tánc közben.
Szerintem meg is varrathatnád, nem hiszem, hogy többe kerülne, és legalább pontosan a méreted lesz. Jó ez a ruci, én koszilányruhának néztem annó :)
Ha rád van varrva, pánt nélkül is fennmarad, de akár erre a ruhára is varrathatsz egy vékony pántot. Vagy a szoknya, vagy a derekán lévő szalag színével megegyezőt színben
Én a vaterán láttam ilyet, de még régebben.
Amúgy szerintem is inkább varrasd meg, akkor tuti jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!