Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jó lenne ez menyecskeruhának? Nekem nagyon tetszik
2011. okt. 9. 14:13
1/17 A kérdező kommentje:
természetesen pánt nélkül, csak most fel volt téve, mert ezen is kell majd igazítani :)
2011. okt. 9. 14:14
2/17 anonim válasza:
Jo. Tipikus menyecske ruha, foleg a mintaja.
3/17 anonim válasza:
Nekem valahogy túl egyszerűnek tűnik menyecskeruhának. Olyan falusias vagy nem is tudom... Egy nyáresti sétára venném fel, nem egy olyan jeles ünnepre. De ez az én véleményem.
4/17 anonim válasza:
Lehet hogy tévedek,de a menyecske ruhának nem pirosnak kéne lennie? Ez a pöttyös ruha úgy néz ki mintha egy rock and roll partira akarnál menni..A menyecske ruhának voltaképpen az a jelentése hogy már nem menyasszony hanem feleség vagy.Pöttyös ruhában élni ezzel a hagyománnyal????nos nekem furcsa
5/17 anonim válasza:
te leszel a menyecske? IGEN
neked tetszik? IGEN
jó lesz akkor? IGEN
a te esküvőd/lakodalmad, azt veszel fel, amit akarsz
7/17 anonim válasza:
Regi szokasok szerint a menyecske ruha mindig is piros es pottyos volt.
8/17 A kérdező kommentje:
2011. okt. 9. 14:26
9/17 A kérdező kommentje:
FromOz, köszi, h megvédesz, én is így tudom!
2011. okt. 9. 14:27
10/17 anonim válasza:
A pöttyösben szebb vagy, különben meg a saját esküvődön pont azt viselsz, amit csak szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!