Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerinted jó lenne ez menyecsk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted jó lenne ez menyecskeruhának? Nekem nagyon tetszik

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 9. 14:13
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
természetesen pánt nélkül, csak most fel volt téve, mert ezen is kell majd igazítani :)
2011. okt. 9. 14:14
 2/17 anonim ***** válasza:
Jo. Tipikus menyecske ruha, foleg a mintaja.
2011. okt. 9. 14:18
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Nekem valahogy túl egyszerűnek tűnik menyecskeruhának. Olyan falusias vagy nem is tudom... Egy nyáresti sétára venném fel, nem egy olyan jeles ünnepre. De ez az én véleményem.
2011. okt. 9. 14:18
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy tévedek,de a menyecske ruhának nem pirosnak kéne lennie? Ez a pöttyös ruha úgy néz ki mintha egy rock and roll partira akarnál menni..A menyecske ruhának voltaképpen az a jelentése hogy már nem menyasszony hanem feleség vagy.Pöttyös ruhában élni ezzel a hagyománnyal????nos nekem furcsa
2011. okt. 9. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

te leszel a menyecske? IGEN

neked tetszik? IGEN

jó lesz akkor? IGEN

a te esküvőd/lakodalmad, azt veszel fel, amit akarsz

2011. okt. 9. 14:22
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó, nekem tetszik
2011. okt. 9. 14:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Regi szokasok szerint a menyecske ruha mindig is piros es pottyos volt.
2011. okt. 9. 14:24
 8/17 A kérdező kommentje:

Ez is piros, bár lehet színvak vagyok :D előfordulhat :) van piros is :D Ez még nincs eldöntve egyenlőre :D de én már minden fajta és színűt láttam!kinek mi jön be. nem akarok miniszoknyásat felvenni, mert általában olyanoakt láttam esküvőkön!

[link]

[link]

2011. okt. 9. 14:26
 9/17 A kérdező kommentje:
FromOz, köszi, h megvédesz, én is így tudom!
2011. okt. 9. 14:27
 10/17 anonim ***** válasza:
A pöttyösben szebb vagy, különben meg a saját esküvődön pont azt viselsz, amit csak szeretnél.
2011. okt. 9. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!