Alfa Romeo 159-et pirosban vagy feketében vennétek inkább?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 14:18
2/10 anonim válasza:
Annyi baj legyen hogy fekete vagy piros legyen...:)
Amúgy pirosba, és elejére meg fekete matrica menne a motorháztetőn kidomborodó részre.
3/10 anonim válasza:
Van olyan szín, ami az Alfa 159-nek nem áll jól? :D
4/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán. :) Csak nem tudom egy ilyen nagy sedanon, hogy mutatna a piros.
2013. jún. 22. 16:57
5/10 anonim válasza:
Az Alfa-k pirosban a legszebbek.
6/10 anonim válasza:
Feketébe venném.De szerintem húzz le képeket róla feketébe meg pirosba és hasonlítsd össze melyik tetszik neked jobban.
7/10 anonim válasza:
Fekete autót nem vennék, mert nyáron kész napkollektor. Inkább metálszürke színben venném, abban is jól mutat.
8/10 borzadavid válasza:
A Rosso szebb, a Negro talán elegánsabb. Mindkettő elég jól mutat, nekem fekete van, de a legszebb számomra a Rosso Rubino, azaz rubinvörös, ami sötétebb árnyalat mint a sima Rosso.
9/10 anonim válasza:
Utolsó neked pontosan milyen hajtáslánccal szerelt változat van és mennyit fogyaszt?
10/10 borzadavid válasza:
1.9 JTDm Sportwagon 6 sebességes manuál váltós, és az abszolút vegyes fogyasztása 6.5 liter.
Csak városban felkúszik pár decit, de pályán lehet menni 5.5-ös átlagot is mindenféle probléma nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!