Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre, mint vendég, mehetek ebben a ruhában?
Igen..
De az én saját véleményem annyi hogy ez a peplum, élő embert még nem láttam akinek jól állt volna.. Maga a peplum is elég nagy marhaság de ez egyéni ízlés!
Igen, rendben van, ha jól áll a fazon és a szín is.
Azonban ha egyházi/templomi esküvő is lesz, akkor nézz utána/kérdezz utána, hogy az adott egyháznál milyen előírások/szokások vannak- mert pl. egy katolikus szertartásra ebben bemenni illetlenség.
Sima polgári, nyári esküvőre tökéletes.
szerintem ez a nagy kivágás ott a közepén elég béna. arról nem is beszélve,hogyha nem olyan testalkatod van, mint a modellnek, nem is biztos,hogy jól áll.
annyi szabály van,hogy fehéret és feketét ne vegyél fel. lehet a ruhádban olyan szín, de ne teljesen olyan legyen..ha lehet inkább kerüld őket.
egy koktélruha teljesen jó. arra figyelj,hogy ne legyen nagy kivágása meg azért takarja a feneked.
más illemszabály nem nagyon van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!