Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszony vagy menyecske...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszony vagy menyecske tánc van?

Figyelt kérdés
Mi van az átöltözés után ?
2016. márc. 28. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Borìtékos kosàr:))) be sza be hu:)) boritékot tüztök a pàrtàra is?? A ruha àtvétele szimbolikusan azt a vàltàst is jelenti, hogy asszony lessz a menyasszony ezért is indúl a menyecsketànc az asszony asszony az akarok lenni dallal.... Igen régen volt valami hajtűzés is :) Nàlunk vőfély vezényli ezt is le ...jó nagy vajlingban nyiltan kell tenni a pénzt :)) . Ha màr kezd leülni menyecske tànc megy az Eladó a mennyasszony még 500ért dal. Menyecske ruhàhoz jàr a pàrta a közelebbi rokonok oda tüzik fel a 20.000 est hullàmcsattal amikor a menyasszony eleget keresett völegény ölbe kapja és lelépnek ez utàn vissza se jönnek elhàljàk a nàszéjszakàt hivatalosan.... Menyecske tànccal zàrulna a lagzi àm manapsàg kiskabâtban a menyasszony búcsúzik a vendégektöl adja a csomagot .....Felénk igy van mi vagyunk Szép Abaúj orszàg nàlunk a sört bőcsi (Borsodi) a a talicska furik lagziba sokan furik részegek :)) a lagzus zenekar Bolobàs-PoBox
2016. ápr. 2. 22:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekünk is menyasszonytánc lesz ejfelkor és aztán a (már akkor) férjemmel ellógunk pénzt szamolni (ahogy itt már írta egy kedves hozzászóló :)) ) Menyecske ruhába megyek mar vissza, bejelentjük a gyűlt összeget, megköszönjük és ennyi. :)
2016. ápr. 3. 13:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! A mi lagzink szeptemberbe lesz de augusztusba megyunk Romaniaba lagziba, ott nincs semmilyen tánc hanem minden vendéghez odamennek és kikiabaljak, hogy pl Kiss József 30.000 forint (vagy lejbe átszamolják). Csunya szokasnak tartom ezt!
2016. ápr. 3. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:
hát hogy ti bejelentitek az összeget menyecske ruhában se sokkal szebb, az uj asszonyt szokták megvenni .. hmm bár igy belegondolva surolja a nökereskedelem határait
2016. ápr. 3. 22:03
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Hm...hát így belegondolva...kértem a vélemenyed? Nem :D szánalom...
2016. ápr. 3. 22:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is menyasszonytanc van hisz mindenki a menyasszonyal szeretne tancolni nem pedig mar a menyecskevel, de ez valoszinu mindenhol valtozo.
2016. ápr. 3. 22:44
 17/19 anonim ***** válasza:
ez az összeg bejelentés nekem se szimpi, nekünk nem lesz! De hogy személyenként bekiabálják, na hát annál gázabb nincs..
2016. ápr. 4. 08:22
 18/19 anonim ***** válasza:
14 es vagyok a sajàt kommentemet véleményeztem. Amikor vőfély bekiabàlja hogy eladó az új asszony!!!! :)) Nem téged szóltalak le
2016. ápr. 4. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
A menyasszonnyal lehet akkor "utoljara" táncolni,mikor mar atoltozik nem menyasszony...azutan barmikor az eletben tancolhatnak de menyasszonykent nem :D
2016. ápr. 20. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!