Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői táncnak bevállalnátok ilyet?
Hát nem. Menysszonyi ruhában pont úgy néznétek ki, mintha a vőlegényed ott, a vendégsereg szeme láttára szárazb__szna. Nagyikád mit szólna? :/
2016. febr. 3. 23:12
2/11 A kérdező kommentje:
3/11 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen nagy ruhában szokták az esküvői táncot bemutatni...mert egy uszályos földig érő ruhában semmit nem lehet mozogni......
Nem csak uszályos menyasszonyi ruhák vannak, és te emiatt az izé miatt képes vagy az esküvődön átöltözni farmerba, szíved joga. De személy szerint nem hiszem, hogy ez esküvőre való lenne, a násznép pont nem kíváncsi a parkettszex bemutatódra... De ez az én véleményem, a te esküvőd, te döntöd el mi lesz, és a párod ebbe belemenne? XD
2016. febr. 3. 23:58
5/11 A kérdező kommentje:
Egy esküvői táncnak nem a harmóniáról kell szólnia? Egy keringő az mennyivel jobb?
Szoknyában sokkal kevésbé közönséges, bár én nem gondolom vállalhatatlanul túlfűtöttnek egyiket sem. De az első elég uncsi. Inkább kicsit pörgősebb legyen.
2016. febr. 4. 01:53
Mondjuk úgy, hogy jó ölet egy latin táncot betanulni az esküvőre. Ezt ruhában is meg lehet tenni. Ha így keresel rá, akkor szépeket találhattok.
2016. febr. 4. 07:58
"Egy esküvői táncnak nem a harmóniáról kell szólnia? Egy keringő az mennyivel jobb?"
A keringőnek méltósága van, ez ahhoz képest nagyon alpári. Arra gondolj, hogy a násznépben 8-10 éves gyerekek vannak. Egyébként meg ez a tánc sokkal nehezebb egy keringőnél, szóval csak akkor gondolkozz rajta, ha nagyon jó táncosok vagytok.
2016. febr. 4. 09:25
9/11 A kérdező kommentje:
Igazából a tánc eleje lenne kizomba, utána valami pörgősebb befejezésre gondoltam...mondjuk W.C.Swingre. A betanulással nem lenne probléma, van előképzettség.
Nemrég voltam olyan esküvőn is ahol hip-hop táncoltak (az ara persze átöltözött) és azzal sem volt probléma. Szerintem egy ilyen esküvői táncnak pont nem a szórakoztatás a célja, hanem hogy megmutassák a kettejük közötti harmóniát...és persze a stílusukat is.
Mi próbálkoztunk ilyennel, a szoknya miatt ilyen szoros kontakt tánc nem működik, abroncsos szoknya esetén konrétan lehetetlen. A stíluskeverésekből majomkodás szokott lenni. Ha a keringő régimódi és a WCS-t említetted, akkor mondanék mást: ott van a Ceroc, amiben érzelmes, lassú páros figurák is vannak, de pörgősebb figurákkal is lehet kombinálni. Ha van előképzettség, akkor pillanatok alatt összedobtok egy koreót. :)
2016. febr. 6. 23:02
Kapcsolódó kérdések: