Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esküvői ruhátok volt/lesz?
Nincs még tervezve esküvő, de ha lesz akkor ilyen ruhát szeretnék mindenképp. Nekem ez tetszik.
164/45, ugyanolyan alakom van mint a képen a nőnek.
Szia!
Az én ruhám olyan lesz, mint ez itt a képen. Már a szekrényemben lóg. Nagyon jó áron vettem, priviben megbeszélhetjük!
32 éves, kb. 174 cm magas, és kb. 54 kg vagyok, kis mellek. :)
26 vagyok, 166cm, 65 kg, ez itt az esküvői ruhám, mellettem Édesapám. :)
164 cm, 55 kg, általában 36 (alul)-38 (felül) ruhaméretet hordok. A ruhám ez alapján készült, de nem volt uszályos, sem ennyire leszűkített sellő fazonú, kb. onnan bővült, ahol a modellnek a keze van. [link]
Továbbá kevesebb csipkét kértem a szoknyára, és az övön csak elöl volt egy kis strassz, nem végig, meg volt egy kis tüll+csipke ujjatlan boleróm is az egészhez (téli esküvő volt).
Nekem ez a Ruha. Vagyis ezt fogom megcsináltatni itthon, kicsit hosszabb derékrésszel, hogy a nagy szoknya ne nyomjon agyon. :) [link]
157 cm és 59 kg vagyok, plusz a cipő amiben leszek magassarkú bár még arról pontos információm nincs, olyan 10-15 centiben gondolkodok mivel hétköznap is ilyenekt hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!