Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak elméleti a kérdés! Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak elméleti a kérdés! Te mennyasszonyi ruhában felszállnál villamosra, metróra, buszra?

Figyelt kérdés
Teszem azt, bedugult az út, nem tudtok kocsival menni, de a tömegközlekedést nem zavarja, akkor séta, vagy busz, hogy Aból Bbe eljuss. Pl templom-étterem, vagy polghiv-templom.
2010. márc. 31. 11:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem :D
2010. márc. 31. 11:27
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Simán. Bár a valószínűsége elég csekély, mert már házas vagyok, ráadásul pasi.
 3/16 anonim válasza:
100%

én tutira felszállnék, még buli is lenne, tuti mindenki gratulálna, és milyen jó fotókat lehetne készíteni, még a dédunokáim is emlegetnék.

nem is rossz ötlet..... :-D

4/16 anonim válasza:
91%
Egyértelműen gyalog. Biztosan nem szállnék fel tömegközlekedésre. Akkor még mindig inkább a bicikli, ha nagyon messze van:)
2010. márc. 31. 11:28
 5/16 A kérdező kommentje:

A minap eszembe jutott, ahogy egy ifjú párt figyeltem, alig tudtak menni a dugóban(városliget- gondolom a kápolnához igyekeztek) és lilult már a fejük, az idegességtől.

Oldalra ha kiálltak volna, és felugranak a földalattira gyorsabb lett volna:) Szerintem.

2010. márc. 31. 11:30
 6/16 A kérdező kommentje:
Azért biciklin megnéznélek:D:D:D Hosszú habos babos uszályos ruhában:D:D:D
2010. márc. 31. 11:31
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Akkor taxit hívnék, az járhat a tömegközlekedés vonalán, nem zavar be neki a dugó. Villamosra, buszra biztosan nem szállnék a hajléktalan szag közé meg az esti bulizók utáni hányásba az esküvői ruhámmal.
2010. márc. 31. 11:32
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
nem,mert koszos lenne a rucim.
2010. márc. 31. 11:40
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Én biztos fölszállnék, valóban poén is lenne, ha vigyáz az ember a ruhájára, akkor piszkos se lesz. Annyira nem katasztrófális a helyzet BKV-n, persze lehetne jobb is. kb 20 éve bkvzom a-ból b-be és vissza a legdurvább mocskot az aluljáróban látom, de metrókocsin, buszon villamoson sosem láttam kirívó mocskot, mint hányadék, úh nem tudom miről beszél az előző hozzászóló. Vagy csak én vagyok igénytelen. XP
2010. márc. 31. 11:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

komolyan nem szállnék fel, sajnálnám a ruhát.. De ha nem a saját napomról lenne szó, hanem poénból felvennék egy fehér egyszerű ruhát,fátyollal, azt megcsinálnám. És ha jönne a bkv ellenőr + kérné a jegyemet, mondanám, hogy most vagy megbüntet és lekésem az esküvőmet, vagy továbbenged....:D biztos nézne 1 nagyot:DD

2010. márc. 31. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!