Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy szokott lenni fodrásznál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokott lenni fodrásznál próbafrizurakor?

Figyelt kérdés
Ha kitalálok valamit, hogy milyen hajat szeretnék az esküvőre, ő megcsinálja, de pl nem áll jól, akkor csinál másikat? Akár több frizurát is megcsinál ilyenkor, hogy melyik a jó? Vagy hogy szokott lenni?
2016. febr. 15. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért nem hinném hogy valaki idejét a végtelenségig rabolhatod,hogy 80 millió frizurát elkészíttetsz,ez se jó,meg a másik se....

Vagy értelemszerűen többet tejelsz.

2016. febr. 15. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Én eleve olyan frizurát találtam ki, amiről tudtam, hogy jól fog állni. (félig feltűzött). Annyi módosítás kellett csak, hogy oldalra lett végül feltűzve.

Egyébként meg érdemes a megszokott fodrászhoz menni, aki már ismeri a hajadat, és tudja, hogy mit lehet belőle kihozni.

2016. febr. 15. 12:15
 3/6 A kérdező kommentje:

nyilván nem 80 frizurára gondolok, de kontyot nem akarok, hanem vagy hullámos kiengedett hajat (esetleg félig feltűzve), vagy fonatot virágokkal. De a hétköznapokban vagy kiengedve hordom (szögegyenesen) vagy lófarokba fogva, szóval fogalmam sincs, hogy állna ez a 2 verzió.

Megszokott fodrászom pedig nincs, mert Biohair-be szoktam beugrani, általában mindig máshová, mindig más fodrász vágja.

2016. febr. 15. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy frizura volt benne a próbában. Vittem pár képet, aztán megnéztük együtt, elmondta, hogy melyik miért, vagy miért nem állna jól, vagy hogy van-e hozzá elég sok hajam. Amit kipróbáltunk, az nem volt jó. Nekem tetszett, de a férjemnek nem. Kérhettem volna még egy időpontot másik próbára, természetesen fizetős lett volna. Már nem akartam költeni rá, ezért olyat választottam, amiről tudtam, hogy biztosan jól fog állni és azt csináltattam meg az esküvő napján élesben.
2016. febr. 15. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy alkalom egy frizura. Aztán ha nem tetszik, utána másik alkalommal kipróbálhatsz egy másikat.
2016. febr. 15. 17:41
 6/6 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy a fodrász kigondolt egy frizurát, de nem tetszett menyasszonyinak. Mutattam neki fényképeket, hogy melyek tetszenek és elkészített egyet azok közül. Nem kellett külön időpont...
2016. máj. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!