Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokott lenni fodrásznál próbafrizurakor?
Azért nem hinném hogy valaki idejét a végtelenségig rabolhatod,hogy 80 millió frizurát elkészíttetsz,ez se jó,meg a másik se....
Vagy értelemszerűen többet tejelsz.
Én eleve olyan frizurát találtam ki, amiről tudtam, hogy jól fog állni. (félig feltűzött). Annyi módosítás kellett csak, hogy oldalra lett végül feltűzve.
Egyébként meg érdemes a megszokott fodrászhoz menni, aki már ismeri a hajadat, és tudja, hogy mit lehet belőle kihozni.
nyilván nem 80 frizurára gondolok, de kontyot nem akarok, hanem vagy hullámos kiengedett hajat (esetleg félig feltűzve), vagy fonatot virágokkal. De a hétköznapokban vagy kiengedve hordom (szögegyenesen) vagy lófarokba fogva, szóval fogalmam sincs, hogy állna ez a 2 verzió.
Megszokott fodrászom pedig nincs, mert Biohair-be szoktam beugrani, általában mindig máshová, mindig más fodrász vágja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!