Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Teremdíszítés kérdés? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teremdíszítés kérdés? Hogyan legyenek a szinek?

Figyelt kérdés
Saját, rendelt dekor lesz, lila-fehèrben. De nem tudom mennyire kell ehhez magunkat tartani? Nagyjából összeválogattam, minden lila fehèrre. De elgondolkodtam, hogy nem csak a főbb dolgok szoktak ebben a 2 színben lenni? Tehát a terítő, futó, szalvèta stb. De a lufik, lampionok szinesek vagy minden dekor ebben a 2 színben legyen?
2016. febr. 15. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk pink-narancs volt a szín.

Nálunk minden ezekben a színekben volt. MEg persze azért megjelent mellette a fehér is.

2016. febr. 15. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Ezek tipikusan azok a dolgok, amikre az ember órákat (egyes megszállottak napokat, heteket) pocsékolnak, és utólag rájön, hogy teljesen lényegtelen. Mert az is.
2016. febr. 15. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nalunk rozsaszin -feher volt minden,a lufik ,pompomok is.Sajat magam csinaltam-vasaroltam az osszes dekort,kiegeszitot.Nekem nem tunt idopocsekolasnak. Orultem ,hogy mindenki dicserte. Teny sok idombe telt ,de mivel imadom a kreativ hobbit igy minden percet elveztem a keszulodesnek. De azt ,hogy Te akarsz e a lila-feher melle mas szint bevinni Neked kell eldonteni. En maradnek ezeknel, de a Te napod;) Esetleg a lila es feher kulonbozo arnyalatait tudom meg elkepzelni ha tul egyhangunak erzed.
2016. febr. 15. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha az asztalterítő, székszoknya, masni és szalvéta lila-fehér, akkor a többi is legyen olyan. Szerintem úgy szép, ha egységes a díszítés, minden mindenhez passzol.
2016. febr. 15. 13:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazság szerint èn is így gondoltam, az elmèlkedèsem oka a párom volt, szerinte az úgy unalmas, szerintem meg nem karneválra megyünk :)
2016. febr. 15. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!