Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csipke dekorációhoz milyen színt párosítsak?
Szeretném, ha megjelenne a csipke a dekorációban.
Pl:
A zsákvászon nem igazán tetszik hozzá. Milyen szín jelenjen még meg, gondolok itt az asztal futóra középen, szalvétára, székmasnira, ültetőkártyára, főasztal hátterére stb..
csipke egy finom anyag,ezért párosítanak hozzá zsákszerű anyagokat!
szerintem a fa illetve kosaras megoldások illenének hozzá!
(bambusz esetleg,vagy fonott kosár anyagok)
színben maximum krém-illetve nude-natúr színek legyenek
Köszönöm, ment a zöld! :D
A lilához vagy mentához mit szóltok?
Ízlések és pofonok. Nekem sem tetszik a zsákvászon (durva, de természetes anyag, van egy naturalista hangulata) és a csipke (kifinomult, elegáns, művészi) párosítása, de van, ahol el tudom fogadni.
Lágy, pasztellszíneket el tudok hozzá képzelni, púderrózsaszín, halvány krémsárga, de a lilával tényleg ütős lehet. Az első képek egyikén sötétkékkel van kombinálva, az sem rossz. Sötétebb színekkel, közép/sötétlila, sötétkék, bordó olyan vagány, kontrasztos, játékos hatást tud kelteni, az előbb említett pasztell színekkel pedig kifinomult, elegáns.
Jó ötlet a csipke, kívánok boldog tervezgetést, szervezést, és még boldogabb házasságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!