Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány órakor legyenek a szertar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány órakor legyenek a szertartások?

Figyelt kérdés

Templomi és polgári esküvőt is szeretnénk a nagy napon. Először lenne a templomi esküvő a szülővárásomban, aztán mindenki átmenne egy másik településre (olyan 40km-re) és ott a helyszínen lenne a polgári szertartás, ahol a vacsi és a lagzi is lesz. Kb. 80főről van szó.

Szerintetek hány órakor tartsuk a szertartásokat, hogy jó legyen?

2014. nov. 11. 17:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, félrekattintottam, szóval kb 20km-re van egymástól a két település, nem 40 :)
2014. nov. 11. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Tízkor templomi, délben polgári.
2014. nov. 11. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Hánykor lesz a vacsora? Onnan kell visszaszámolni a többit.
2014. nov. 11. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól is függ, milyen esküvő, -görög katolikus egy óra, vagy másfél órás szertartáson is volt már ismerősöm, a többi kevesebb. Függ, hogy mennyi időt akartok tölteni a fotózkodással,

Gondolom egy óra alatt bőven lenn van a csapat a polgári helyszínen, ha busszal nézem.

Szóval szerintem is hagyhatsz ki nyugodtan két óra különbséget, kivéve ha hosszú szertartás lesz, ez esetben rizikós.

Én inkább dél-14 órát mondanék, esetleg 15, utána meg mehettek a vacsora helyszínére...de lehet később is, csak a lagzitól függ-meg attól is, hogy hogy kaptok időpontot! :)

2014. nov. 11. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy nem 40 km, hanem húsz...ez esetben tényleg elég lesz a két óra a két esküvő közt szerintem! Bár én is most szervezem a dolgokat, nem vagyok tapasztalt! ;)
2014. nov. 11. 20:10
 6/7 Kései Sirató ***** válasza:
Általában a polgárit szokták előbb tartani. A legtöbb helyen a pap nem is ad össze , ha nem vagytok túl a polgárin. Ennek nézz utána!
2014. nov. 12. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
nálunk 11-kor lesz a polgári, és utána 15-től a templomi. mindkettő ugyanabban a városban. csak a polgári után lesz egy kis ebéd, és ezért lesz később a templomi.
2014. nov. 12. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!