Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői fotózáskor mire kell figyelni? Mit tanácsoltok!
Figyelt kérdés
Már túl vagyok egy fotózáson, de igazából nem tudtam kideríteni, hogy mik szükségesek ahhoz, hogy profi esküvői fotós legyek!
Kreativitás az részben meg van, engem a szakterület fontossága, precizitása érdekel, mit hogyan csináljak, mire figyeljek oda? Köszi a válaszokat!
2010. márc. 30. 17:37
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat!!!
2010. ápr. 1. 15:41
12/12 Ladányi Zoltán Zsolt válasza:
Bármilyen fura, de igenis fontos,h. valamilyen képzettség legyen,mert olyan helyzetek alakulnak ki bármelyik pillanatban,amire rögtön tudni kell a helyes választást. Megvilágítások, borús idő, emberek kezelése, főleg ha valamilyen zavaró tényező van a környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!