Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szep, de ez csak egy olyan non mutat akin nincs sulyfelesleg."
Minden ruha vékonyakon mutat jobban. Akinek feleslege van, bújjon zsákba?
Köszönöm a válaszokat!!!
Az öv nem lesz rajta, igy hátul masni se lesz.
Előre tudom,hogy le leszek pontozva a válaszom miatt,mert általában ilyen tetszik-nem tetszik kérdésnél,ha a kérdező nem az ő ízlésének megfelelő választ kap,akkor megy a 0 %,de akkor is leírom:
A ruha szép, DE az idei szezonban hét (!) menyasszony keresett meg azzal,hogy készítsek neki ilyen pánt nélküli fazont. Ilyenkor hiába mondom el diplomatikusan az érveimet,hogy "elég keresett",csak ragaszkodnak ehhez az elképzeléshez,ami mára már sajnos tucatfazonná vált,semmi egyediség nincs benne.
Arról nem beszélve,hogy valóban csak kifogástalan alakon mutat jól.
Tehát összegezve: aki ezt választja,ezt a fazont,vállalja, hogy nem fog "nagyot ütni" a ruha,mert tömeg menyasszonyi ruha lett belőle.
Minek pontozod le azokat akik nem a neked tetsző válaszokat írják?
Akkor miért kérdezel véleményt vadidegenektől ha csak lepontozni tudsz?
Kérdezz véleményt a családodtól akkor ők biztos bőszen bólogatnak majd.
A ruha amúgy dögunalom,tucat,és egykaptafa sztereotip. Kb minden nő ilyet választ,mert nem mernek különbözni.
A képen a nőnek jól áll,mert vékony, még látatlanban is lefogadom hogy te nem vagy ez az alkat.
"Kedves" nem pontoztam le senkit!!! Viszont az utolsó válaszod, hogy is mondjam... na mindegy, biztos nincs jó napod. És miért is ne lehetne ilyen alakom...
Előző hozzászólonak, próbáltam pántos ruhákat, nem is egyet, de nem állt jól. És igen tudom, hogy a pánt nélküliek "tucatok" de ez volt felvéve a legszebb!! Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat!!!
Szerintem szép, ha valóban alkalmas az alakod hozzá. Amúgy szerintem nemcsak magas nőn mutathat, de húsosabbaknak tényleg előnytelen, mert "rábuggyan" a szélére...
És nem, nem zsákba, hanem olyan ruhába kell bújni, ami az előnyös oldalát mutatja meg a teltebbeknek. Ez nem az.
De ha a Kérdezőnek szép karja, válla, nyaka van, akkor remek választás lehet. Azzal együtt, hogy én nem választanék ujjatlant, mert jobban tetszik, aminek legalább válla van. A ruha viszont szép.
Szép ruha.
Az enyém is hasonló, pánt nélküli, felül díszített, alul egyszerű, abroncsos.
Tudom, hogy örömkönnyeket csalok vele a párom szemébe, ha meglát az esküvőnk napján.
Már alig várom.
Szerintem választhattam volna pántosat, sellőfazonút, tüllt, vagy bármi mást... a ruha csak bónusz.
Engem fog feleségül venni, nem a ruhát.
:)
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!