Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körte alkatra milyen esküvői ruha lenne megfelelő?
Az interneten pánt nélküliket ajánlottak néhány oldalon. De én elbizonytalanodtam. Kicsi a mellem, nem töltené ki a felső részt és fenn sem maradna, szerintem.
A fenekem, csípőm széles. Ha ott kicsit buggyos a ruha, akkor meg nagyobbnak mutatja azt a részt.
Tanácstalan vagyok.
Mert ha tényleg jó lenne a pánt nélküli - nem próbáltam még csak keresgetek - akkor ez lesz a nyerő.
Mit gondoltok?
Szerintem a honlapon lévő ruhák,pont kihangsúlyozzák a körtealakot,mert övvel még el is választják/elvágják a kritikus részeket egymástól.
Nehéz megmondani kérdező.
Kicsi mellre csak annyit, hogy a pánt nélküliek úgy vannak, hogy lehet bele tenni szivacsot,a legtöbben van.(még aki teljesen lapos,annak is szép formát tud adni.
Amit mutattál,nagyon jó fazon, ne abroncsos legyen,de kicsit csípőnél legyen bővülő.
Nekem ilyen típusú az álomruhám. Szintén körtealak semmi mellekkel. A lényeg, hogy A vonalú ruha kell, legjobb a mell alatt kezdődő, de a derekat hangsúlyozó is tökéletes, mert azzal általában rendelkezünk, csak aztán kezdődik a nagyon széles csípő, amit takargatni kell.
A jellegtelen szoknya de részletes, díszített felsőrész kell, ami eltereli a lenti részről a tekintetet.
Nekem nagyon tetszik az általad linkelt ruha, bár menyasszonyi ruhának én nem tudnám elképzelni, de én úgy voltam vele, hogy még anyukámat is megkértem, hogy ne legyen rajta semmi fekete (vőlegényem sem feketében volt), mert az nekem nem illik az esküvőhöz. De ez csak az én ízlésem, ez ne befolyásoljon. ;)
Az előttem szólók jó tanácsokat adtak, én csak megerősíteném, hogy ha teheted, mindenképpen menj el egy szalonba, ahol többféle fazonú ruhát is fel tudsz próbálni. Más az, ha az ember lánya konkrétan látja magán, hogy mi hogy áll. A "hogy marad fenn" kérdésre: ha fűzős a ruha, akkor hidd el, simán, hisz a fűző rész megfogja a törzsed körül és nem is tud lecsúszni. Persze fontos, hogy a felső rész jól az alakodra, mellméretedre legyen varrva, hogy ne álljon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!