Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy fogyás után vagyok, milyen típusú menyasszonyi ruhát (főleg felsőrész) illene hordanom?
Augusztusi esküvő lesz és még nincs meg a ruha.
Az a problémám, hogy nyári esküvő, meleg lesz és a felkaromból nem sikerült annyit fogyni, mint szerettem volna, de a hasam lement és a derekam, csípőm sem széles már, csak normálisan formás.
Magyarán optikailag a karom vastagságát kéne slankítanom, de eltakarni sem akarom a meleg miatt. Milyen típusú felső rész hangsúlyozná ki inkább a csípőmet és terelné el a figyelmet a karomról? A melleim közepes, átlagos méret és alacsony, 156 cm vagyok, szőke, 26 éves. (Egyébként ezt még ideírom, mert büszke vagyok rá: 21 kilótól sikerült megszabadulni :) )
Előre is köszönöm a válaszokat, segítséget, tippeket.
26 évesen férjhez menni? Jó nagy marha vagy. :D
Nyilván nem ujjatlan ruha kell ide, hanem legalább felkar középig érő ujja legyen. Úgy tudod elterelni a figyelmet, ha lesz szép nagy fátylad a fejeden. Arra fog mindenki figyelni, vagy a habos-babos abroncsos részre lent.
Gratulálok a fogyáshoz! :)
Ez a cikk ad pár tippet. Ujjatlant semmiképp ne vegyél szerintem se.
Első válaszoló! Te vagy egy jó nagy paraszt, biztos senkinek nem kellesz így xD
Kérdező: gratulálok, barátnőm is tegnap foglalva le a ruhaját ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!