Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesebeli, hatalmas esküvő vs. Tengerparti? Érvek/ellenérvek?
Mindig is nagy dologként képzeltem el az esküvőnket a párommal (kiskamasz korunk óta együtt vagyunk). Több száz vendég, gyönyörűen feldíszített helyek, hatalmas torta, csodaszép ruhák és kiegészítők és az lett volna a Mi nagy napunk. Viszont most emellé bekerült az is, hogy egy egzotikus szigeten is jó lenne, ahol nincs ott senki olyan, aki kb a hátunkba állítaná a kést, ha nem kapna érte büntetést.
Szóval mindkettőnek megvannak az előnyei, de úgy érzem, képtelen vagyok dönteni.
Egy közepes esküvő itthon azokkal, akik tényleg fontosak és szeretnek minket.
Tengerpartra én tuti nem mennék házasodni, egyfelől nem vonz, másfelől meg nekem fontos, hogy ott legyen a családom.
Én mindenképp az esküvőit házasságot választanám,úgy,hogy a szülőknek tesónak kifizetném az egész utat,szállást.
Mi így tervezzük. Nekem csak az a fontos,hogy a szülők és a testvérek ott legyenek, ők a legfontosabbak nekem.
A templomi eleve kilőve, mert még csak hívő se vagyok.
Egy hetet eltöltene a család külföldön, és az egyik nap megtartanánk a szertartást.
És még csak el fogom várni,hogy kifizesse a meghívottak között bárki is a kis utat.
Sőt lehet az egész egy meglepetés lesz a családnak.
Nekünk egy ilyen esküvő az álmunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!