Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kire hallgassak?
Esküvői ruha után keresgéltünk, én megtaláltam a megfelelőt magamnak,ami iszonyatosan szép, nagyon tetszik. Itt jönnek képbe az anyósom,anyukám és a párom nővére. Szeretem őket,de szerintük a ruhám egyszerűbb mint kellene. Nekem nagyon tetszik de aztakarom hogy másnak is tetszek,ne csak magamnak, párom szerint olyat válasszak amilyet én szeretnék,de a családom női tagjai igencsak ellenkeznek.Ehhez hasonló:
pedig csodaszép ruha...egyszerű de csodaszép...hasonló tetszik nekem is,csak annak van pici pántja
azt vedd fel,ami neked tetszik,ez a te nagy napod
Szerintem gyönyörű ez a ruha , és ne hallgass senki másra , mert ez a te esküvőd és akinek nem tetszik nem kell eljönnie... az a lényeg ,h magadnak tetsszél és a párodnak, a többiekkel meg ne foglalkozz...
És tényleg nagyon szép ez a ruha, remélem emellett maradsz mert csodálatos :)
Szia!
Alapszabály, hogy olyan ruhát kell választani ami neked tetszik.Gondolom normális önértékelésed van (a fotón látható ruhából sejtem...), nem balettszoknyát vagy lepedőt szeretnél felhúzni. Nekem egyébként tetszik a ruha, egyszerű és ízléses.Az hogy másoknak nem tetszik?? Heh-he, majd ők vesznek fel olyant, ami nekik tetszik...
Ez nagyon szép! Szerintem is azt vedd meg, amelyik neked tetszik, lehet ők vmi giccseset választanának, és nem éreznéd jól magad benne! Pedig ez a lényeg, nem? Ez Rólad, és a Párodról szól, egymásnak tetszetek.
Egyébként Sok Boldogságot Kívánok!
Ez a ruha álmoszép!!
nem habosbabos,egyszerű és szerintem még különleges is,ha az átlag fodros menyasszonyi ruhákat nézzük.
Ha valóban ilyesmi,amit kinéztél,nehogy hagyd magad lebeszélni róla,persze,ha jól áll:D
az esküvő az sajnos egy ilyen téma, amibe szeretnek beleszólni a rokonok. első összeveszésem az anyósommal esküvő előtt történt... no de hagyjuk, nem is akarom felidézni.
nagyon szép a ruha. én is az egyszerű elegancia híve vagyok. nekem talán még ennél is egyszerűbb volt és senki sem mondott rosszat a ruhámra. sőt! másodjára is azt választanám.
összegezve: az a lényeg, hogy neked mi tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!