Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most kire hallgassak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kire hallgassak?

Figyelt kérdés

Esküvői ruha után keresgéltünk, én megtaláltam a megfelelőt magamnak,ami iszonyatosan szép, nagyon tetszik. Itt jönnek képbe az anyósom,anyukám és a párom nővére. Szeretem őket,de szerintük a ruhám egyszerűbb mint kellene. Nekem nagyon tetszik de aztakarom hogy másnak is tetszek,ne csak magamnak, párom szerint olyat válasszak amilyet én szeretnék,de a családom női tagjai igencsak ellenkeznek.Ehhez hasonló:

[link]

2010. márc. 29. 17:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem halgass magadra, és a többiek is elfogják, majd fogadni.
2010. márc. 29. 17:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez azért nem olyan "egyszerű" ruha! Szerintem marha jól néz ki!!! azt válaszd ami neked tetszik, mert csak abban tudsz önmagad lenni a TE napodon! Ne hallgass senkire!
2010. márc. 29. 17:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

pedig csodaszép ruha...egyszerű de csodaszép...hasonló tetszik nekem is,csak annak van pici pántja

azt vedd fel,ami neked tetszik,ez a te nagy napod

2010. márc. 29. 17:43
 4/15 anonim válasza:
100%

Szerintem gyönyörű ez a ruha , és ne hallgass senki másra , mert ez a te esküvőd és akinek nem tetszik nem kell eljönnie... az a lényeg ,h magadnak tetsszél és a párodnak, a többiekkel meg ne foglalkozz...

És tényleg nagyon szép ez a ruha, remélem emellett maradsz mert csodálatos :)

5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Alapszabály, hogy olyan ruhát kell választani ami neked tetszik.Gondolom normális önértékelésed van (a fotón látható ruhából sejtem...), nem balettszoknyát vagy lepedőt szeretnél felhúzni. Nekem egyébként tetszik a ruha, egyszerű és ízléses.Az hogy másoknak nem tetszik?? Heh-he, majd ők vesznek fel olyant, ami nekik tetszik...

6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy gyönyörű, szolidan elegáns ruha. Nem találhatnak benne kivetni valót!
2010. márc. 29. 17:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon szép! Szerintem is azt vedd meg, amelyik neked tetszik, lehet ők vmi giccseset választanának, és nem éreznéd jól magad benne! Pedig ez a lényeg, nem? Ez Rólad, és a Párodról szól, egymásnak tetszetek.

Egyébként Sok Boldogságot Kívánok!

2010. márc. 29. 18:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Most segítettetek a dolgon, mostmár biztos hogy azt fogom megvenni amelyiket ÉN kiválasztottam.
2010. márc. 29. 19:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a ruha álmoszép!!

nem habosbabos,egyszerű és szerintem még különleges is,ha az átlag fodros menyasszonyi ruhákat nézzük.

Ha valóban ilyesmi,amit kinéztél,nehogy hagyd magad lebeszélni róla,persze,ha jól áll:D

2010. márc. 29. 21:16
 10/15 anonim ***** válasza:

az esküvő az sajnos egy ilyen téma, amibe szeretnek beleszólni a rokonok. első összeveszésem az anyósommal esküvő előtt történt... no de hagyjuk, nem is akarom felidézni.

nagyon szép a ruha. én is az egyszerű elegancia híve vagyok. nekem talán még ennél is egyszerűbb volt és senki sem mondott rosszat a ruhámra. sőt! másodjára is azt választanám.

összegezve: az a lényeg, hogy neked mi tetszik

2010. márc. 30. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!