Férjem megcsalt, el akar válni, már én sem bánom (bár eleinte nagyon rossz volt a lelkiállapotom). Most a barátaim egy része azt mondja, kezdjek bele egy új kapcsolatba, hogy le tudjam zárni a régit. Van aki arra biztat, "éljem ki magam", pasizzak, de ne kötelezzem el magam (férjem volt az első és egyetlen férfi az életemben). A többiek szerint addig, amíg rendbe nem jövök lelkileg, addig felejtsem el a férfiakat.
Tudom, majd az élet hozza, mit tegyek -egyszer ez, egyszer az a megoldás szimpatikus-, de azért érdekelne, kinek mi jött be ilyen helyzetben. Esetleg tanácsoltok valamit?
2009. aug. 9. 01:36
1/7 anonim válasza:
Én szakítás után mindig megfogadtam, hogy na most aztán legalább fél évig egyetlen pasi sem érdekel! Hát persze, hogy akkor hozta felém az Élet a következő nagy Ő-t. Hát ha már arra járt, belekezdtem, de soha nem azért, hogy lezárjam a régi kapcsolatom. Szerintem az nem működik, nem igazi kapcsolat lenne. Én azt tudnám mondani, hogy ne akarj pasizni, viszont ha eléd kerül egy szimpatikus, kedves srác, és úgy érzed majd, hogy nem a bosszú miatt lennél vele, akkor vágj bele nyugodtan. Az ember úgy is "ki tudja élni" magát, ha közben esetleg van egy kevésbé komoly, esetleg inkább baráti kapcsolata.
2009. aug. 9. 01:44
2/7 anonim válasza:
ŐŐŐŐŐ... Szerintem oszd meg és uralkodj. Pihenj még egy kis időt, zárd ki a negatív gondolatokat, most az a legjobb ha a barátNŐiddel töltöd a szabadidőd, velük előtör belőle a nő, és ezért nyitott leszel egy időn belül bármire. Ezután kezdj futókalandokba, rövid párkapcsolatokba, és ha megtaláltad az igazit kötelezd el magad. Hidd el jobb lesz, nem tapasztalat, de csak nőkkel barátkozom, értem a világukat (:
Remélem segíthettem. F/14
2009. aug. 9. 01:47
3/7 anonim válasza:
semmiféle képen ne kezdjél bele egy új kapcsolatba.
menj el szórakozni, ismerkedj meg kötetlenül emberekkel. észre fogod venni, hogy sok pasi közeledik majd hozzád és ez emelni fogja az önbizalmadat. ha van kedved pasizol , ha nincs nem. "fedezd fel" a férfiakat :) ez egy folyamat, és egy idő után (ami akár 2 évig is eltarthat, attól függően, hogy mennyit voltál a mostani férjeddel) érzelmileg el fogod felejteni a férjedet. és akkor leszel kész egy új, komolyabb kapcsolatra.
sok boldogságot kívánok neked :)
2009. aug. 9. 01:50
4/7 anonim válasza:
Mindenki másképp éli meg a szakítást.Ha szeretted a párodat,akkor idő kell,amíg érzelmileg túljutsz rajta.Ha társaságba jársz,szinházba stb.segíthet.De az én véleményem szerint,ha váltogatod a pasikat,"kiéled" magad,nem fog segíteni.Ez csak a felületes embereken segít.Aki egy kapcsolattól a szexen kívül többet is vár,az jobban teszi,ha megválogatja a jövendő partnereket.A futó kalandokból ritkán lesz tartós,jó kapcsolat,legfeljebb azt éred el,hogy a szex terén nagyobb tapasztalatra teszel szert,de érzelmileg egyre csalódotabb leszel.
2009. aug. 9. 06:25
5/7 anonim válasza:
Egy válás/szakítás után az ember sokkal sebezhetőbb lelkileg,úgy vágyik a szeretetre,mint soha.Viszont így könnyen eshet egy újabb rossz kapcsolat áldozatául.Én is azt tanácsolnám,hogy várj még,gondold át,dolgozd fel ezt a pár évet,és amikor már úgy érzed,hogy új kapcsolatot tudsz kezdeni, anélkül,hogy csak ˝vigasz˝lenne,akkor vágj bele.
2009. aug. 9. 08:03
6/7 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Az, hogy "kiéled magad", és esetleg egy-egy fiú is képbe jön, nem azt jelenti, hogy mindegyikkel ágyba is kellene bújni. Csak mivel írtad, hogy a férjed volt az első és egyetlen férfi az életedben, ha ismerkedsz, barátkozol más fiúkkal is, akkor jobban megismerheted őket, hogy nem mind olyan, mint a férjed. Igen, még egy lazább kapcsolatban is lehet csalódni, nem kell ahhoz ágyba bújni. Sőt, egy egészséges embernek szüksége van az örömökre, és sajnos ezek mellett ott vannak a bánatok is. Ezt csak azért írtam most le, mert nem biztos, hogy akinek egy nagy szakítás után elő-előfordulnak fiúk az életében, az attól már rögtön felszínes ember, és csak a szex terén gyűjthetne tapasztalatokat, ahogy az egyik válaszoló írta.
2009. aug. 9. 11:02
7/7 anonim válasza:
Amig az elözö kapcsolat nincs benned lezárva, addig nem vagy képes egy újabbat kialakitani ugy, hogy az normálisan müködjön.
Elöször rendezd le magadban, természetesen ez nem azt jelenti, hogy ülj otthon a szobában és csak ezen gondolkodj. Menj emberek közé, és keress barátokat, ismeretségeket. Viszont a szexualís kapcsolatokkal legyél óvatos, mert ha eddig csak egy férfi volt az életedben, az - legalább is nekem - annyit is jelent, hogy nem vagy túl szabados. A kiélés mostanában nagyon divatos ötlet, de nem mindenki olyan tipus, hogy ezze szüksége van. (Nekem kimondottan negativ hozzáállás, de ez magánvéleményem.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!