Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Nyár elején lesz az esküvőnk. A családunk december vége óta tudja a pontos dátumot. Párom testvére nemrég bejelentette, hogy ők is házasodnak, egy héttel előbb lesz az esküvőjük, mint a miénk. Télen még tervben sem volt közöttük esküvő. Nekik már van egy kétéves gyerekük, igazán nem értem, miért pont akkor foglaltak időpontot.

Várhattak volna pár hetet, vagy lehetett volna hamarabb.

2016. jan. 31. 15:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem elég, hogy jó képet kell vágnunk mindenhez, de még az is el lett döntve, hogy nagy esküvő lesz, sok vendéggel, mert ha nem hívunk meg mindenkit, akkor valaki megsértődik.

Kész, elegem van, feladom.

2016. febr. 1. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Gáz. Akkor talán menjetek el valahová kettesben és házasodjatok össze, vagy valami más kreatív megoldás?
2016. febr. 1. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem pont nem érdekelne... Barátnőm most nyáron megy férjhez és a testvérének is előtte egy vagy két héttel lesz az esküvője. Náluk nincs ebből gond, a családnak sem okoz nehézséget.

Miért ne lehetne jó a ti esküvőtök is? Az a lényeg, hogy összeházasodtok, innentől kezdve meg ki a francot érdekel, hogy ők mikor? Biztos az övék is szép lesz, meg a tietek is.

2016. febr. 5. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát én, ha vendégként meg lennék hívva mindkét esküvőre, akkor a tiétekre jobban készülnék, mert azt előre tudtam, az övékről meg akármilyen rongyrázást is csinálnak, azt gondolnám, hogy bunkóság, lehet, el se mennék rá. Hacsak nincs valami nagyon nyomós indokuk persze rá, hogy nem tudnak várni és a tiétek utánra tenni, de nem hiszem, hogy ilyenjük van.

Én a szervezésben segíteni nem segítenék nekik, szó sincs róla, hogy tőlem kapjanak tippeket, szervezzék meg saját maguk, segítség nélkül. Mert úgy könnyű csinálni, ha valaki más megszervezi nekik illetve tudja, hogy kik a jó szolgáltatók stb. Azt is kerek-perec elmondanám, hogy milyen rosszul esik nekünk, mert nem illendő dolog ez, egy héttel a már régen lefixált esküvő elé beszervezni.

Hozzáteszem, lehet rosszabb is... Anyósom mesélte, hogy az ő anyukájának egy napon volt közös esküvője az egyik bátyjával, akik pofátlanul "rászervezték" az övékre az esküvőt, de semmit nem segítettek, sem bele nem fizettek, mert hogy "úgyis ugyanazok a vendégek lennének meghívva", még amit elvileg elvállaltak a zene megszervezését, azt sem csinálták. Úgyhogy szegény mamának a régóta szervezett és összespórolt saját esküvőjébe jól belerondított egy másik.

Az is elgondolkoztató a ti esetetekben, hogy mikorra tudnátok/akarnátok átszervezni. De én, akár átszervezném a sajátomat, akár nem, mindenképpen tennék róla, hogy ők jöjjenek ki rosszul abból, hogy oda tették az időpontot, mármint ha nem lehet beszélni a fejükkel, hogy meggondolják.

2016. febr. 8. 11:57
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Már jónéhány hét eltelt azóta, hogy utoljára írtam.

Az esküvőnk napját nem tettük át, és ők sem az övükét.

Mi nem hívtuk meg őket, és ők se hívtak meg minket.

Már gőzerővel folynak az előkészületek, öltöny, csokor, fodrász...

Múltkor összefutottunk a másik menyasszonnyal, és annyira irritáló volt, elújságolta, hogy az ő lakodalmuk 2 000 000 Ft alatt nem állt meg, plusz a ruha, meg még a gyűrűk, meg a mittudomén mi...

Kedvem lett volna visszaszólni, hogy oké, két millió. Szép. De mi nem rongyot rázunk, hanem hűséget fogadunk..

:)

Anyós jelöltem állítólag hetekig sírt, amikor megtudta, hogy a lány egy héttel beelőzött.

Igazán nem vagyunk gazdagok, de meg tudjuk oldani.

Nem kellenek milliók, hogy valaki boldog, szép menyasszony legyen.

2016. márc. 26. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!