Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Furcsa kérés a násznép felé!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa kérés a násznép felé! Hogy közöljük ezt?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy mi igazából nem szeretnénk az esküvőre semmit kapni. Nem azért mert felvet minket a pénz, sőt! Anyagilag inkább az alsóbb rétegbe sorolnám magunkat. De van, aki lehet, hogy csak amiatt nem jönne el, mert szégyelné, hogy nem tud mit adni! És lehet, hogy nem egy-két ember van így (válság is, pl. stb.). Mi csak szeretnénk egy óriásit bulizni azokkal, akiket szeretünk! Hogy írjuk ezt meg? "Belefér" a meghívóba? Vagy személyesen mondjuk el? Köszönönjük!
2010. márc. 28. 20:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%

Ez az egész igy hülyeség...akinek nincs pénze ajándékra annak fodrászra sincs és ruhára sincs...ugyhogy az nem fog elmenni...

A sorsjegyes jó ötlet...de nem a fehér habosbabos rucihoz meg a menyecskésrucihoz...

2010. márc. 28. 21:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig jó ötlet!

Nekünk is elég húzós, amikor ajándékot kell venni, mert alig van pénzünk, így nagyon meg kell fontolni mit veszünk.

Fodrászra nem kell költenünk, minek? Nem én leszek a menyasszony, a hajamat pedig itthon is be tudom szárítani és hajlakkra van pénzünk. Akinek meg lenövés van a haján az amúgy is elmenne egy idő után fodrászhoz, szóval akkor az esküvőhöz igazítja.

Ruháink is vannak itthon, az évek alatt összegyűlnek... Biztos mindenkinek van valami, amit fel tud venni esküvőre, egy elegánsabb ruha.

A sorsjegy ötletes, de az is pénzbe kerül...

2010. márc. 28. 21:29
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ird azt hogy ajándékként mindenki hozzon egy kitöltött lottószelvényt, és ha pofátlanok is lehetünk, JOKER-rel:)
2010. márc. 28. 21:34
 14/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönjük!!!

Kedves 21:21! Álatlában a nászajándék a legnagyobb kiadás! A haját meg a sminkjét a legtöbb ember erre maga készíti! Nálatok hogy van?

2010. márc. 28. 21:38
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Ezek szerint menyasszonytánc sem lesz? Mert az abból a szempontból jó, hogy annyit dob be mindenki, amennyit akar úgysem látja senki. Ha vki adni akar, úgysem úszod meg, legfeljebb esküvő után odacsúsztat egy borítékot. Majd meglátod.
2010. márc. 28. 21:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk egy házassági évfordulónál lett hasonló megfogalmazva a következőképpen.

Az ajándék az legyen, hogy eljöttök.

2010. márc. 28. 22:01
 17/22 anonim válasza:
75%

becsülöm a hozzáállásotokat:) tiszta idiótaság ha mindenki visz valami méregdrága dolgot amire semmi szuksegetek se lesz.ráadásul az se előnyös ha esküvő után egy kisebb raktárotok lesz ugyanabbol a dologbol,monnyuk 5 mosógép es semmi olyan amit ti szeretnétek. dolgoztam cipruson egy kis időt ahol nagyon ugyesen megoldották: ajándék nincs, az arra szánt pénzt elviszik borítékban névvel vagy anélkül, és ezután a pár arra költheti amire szeretné. sztem ez ugyes dolog, sok ember összedobja könyen. De hozzá kell tennem azt is h ott a legkisebb esküvőn is 3000 fő volt. a nagyobbak 15000től kezdődtek, és az emberek évente átlag 4 esküvőre elmennek.hiába más kultúra :D Inkább érdekességnek írtam, de megvalósítható. Én is azon vagyok h foglaljátok humorosan versbe, h ki lesz andalitva aki ajándékkal mer eljonni. :DD És közbe legalább annyi pénzt elkérnék tőlük, amennyi az esküvőhöz kell mer ha nektek lsez kiadás, esetleg kölcsönt kell felvennetek,az beárnyékolhatja később..

csak példának leírom, h unokatesómék is rengeteg ajándékot kaptak, mindenki nagyot vitt, ők pedig 2 évig fizették a kölcsönt.. ennyit tudtam hozzászólni, nektek pedig boldogságot :)D

2010. márc. 28. 22:13
 18/22 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszönjük! :)

"Az ajándék az legyen, hogy eljöttök."

Ez nagyon jó, sallang mentes! Köszi!!

2010. márc. 28. 22:27
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Egy ismerősömnél, akik szintén nem akartak semmit kapni (bár nekik semmire nem volt szükségek, mert mindenük megvolt, az esküvőjük is egy vagyonba került), leírták egy külön levélben, amit betettek a meghívó mellé, hogy ők annak örülnének a legjobban, ha a meghívottak velük ünnepelnék ezt a szép napot, és hogy ez az egész nem az ajándékozásról szól, persze megsérteni se akarnak senkit, személyes jellegű, szimbolikus értékű ajándékokat örömmel elfogadnak. És ha valaki villogni szeretne, hogy mennyi pénze van, mert égeti a zsebét, a menyasszonytáncból összejött pénzt a Tűzoltó utcai gyerekklinikának ajánlják, persze kiegészítették, hogy kerek szám legyen.
2010. márc. 29. 01:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem akit a lagzira is hívtok, az meg fogja kérdezni. Mármint nálam evidens,hogy ha lagziba vagyok hivatalos, akkor vagy a párt, vagy valamelyik anyukát megkérdezem,hogy mire vágynak a fiatalok. De végül is a meghívóba is bele lehet fogalmazni. Mi pl. a menyecsketáncba sorsjegyet kértünk, de valahogy nem illett volna bele a meghívóba a szöveg (meg nem is nagyon fért volna bele), így mindenkinek elmondtuk, amikor vittük a meghívót. Akiknek meg nem személyesen adtuk át, azoknak a szülők mondták, mert azért általában előtte felhívták vagy anyósomat, vagy anyut. És mindenki hozott magával, senki sem felejtette el.
2010. márc. 29. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!