Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mi legyen a nevem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi legyen a nevem az esküvő után?

Figyelt kérdés

Elgondolkoztam azon, hogy hogyan vegyem majd fel a párom nevét, mivel van egy kis probléma.

Nagy vonalakban vázolom a helyzetet:

- a saját vezetéknevemet nem szeretem, szeretném is elhagyni

- van egy sógornőm, aki utál engem (rajtam kívülálló okokból)

- a sógornőm második neve ugyanaz, mint az én egyetlen keresztnevem (pl. a sógornőm Szekeres Abigél Bernadett, én meg Fazekas Bernadett)

- sógornőm valószínűleg nem fog férjhez menni soha, tehát a neve sem fog változni

- szerettem volna felvenni simán a párom vezetéknevét, de akkor majdnem ugyanaz lesz a nevünk a sógornőmmel, ami engem kicsit frusztrál (tehát ő Szekeres Abigél Bernadett, én meg Szekeres Bernadett)

- jó megoldás lehetne, ha mondjuk kötőjellel venném fel a párom nevét, de egyáltalán nem passzol az enyémmel véletlenül se (kitalált nevekkel példáztam eddig is, de ezek is szemléltetik, hogy pl. a Szekeres-Fazekas Bernadett is elég bénán hangzik)

- a "-né"-s változat egyáltalán nem tetszik pl. Szekeres Gáborné

- gondoltam arra is, hogy Szekeresné Fazekas Bernadett, de ezt meg nagyon hosszúnak érzem

Hab a tortán, hogy van még az enyémmel azonos keresztnevű unokatesója is a páromnak, aki messzebb él, de tartjuk vele is a kapcsolatot. Persze neki más a vezetékneve is, de vele nem zavarna, ha hasonló nevünk lenne, hiszen nagyon kedves és jó ember.

Ti mit választanátok a helyemben?

Vagy szerintetek butaság ezen kattogni? Titeket nem zavarna, hogy az ellenetek áskálódó, gyűlölködő sógornőtökkel majdnem azonos néven éltek?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2016. jan. 21. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
*vicces helyzetek
2016. jan. 24. 15:00
 12/12 anonim válasza:
Tehát akkor pl. úgy venném fel, ha te lennék, hogy Szekeres F. Bernadett :D
2016. febr. 15. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!