Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kb.7-8 hónapos terhesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb.7-8 hónapos terhesen felvehetek abroncsos menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés
Augusztusban lesz az esküvőnk.Valószínűleg terhes vagyok, de ez csak 28-án derül ki az Ultrahangon. Mindig is az álmom volt az abroncsos ruha. Ki lehet bővíteni, hogy kényelmes legyen a pocaknak?
2016. jan. 18. 09:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

"magasak, vékonyak, nem terhesek". És hol láttad, hogy a kérdező nem magas és vékony? :) Én 65 kilóval szültem, 55 kiló volt az alapsúlyom, 178 centi vagyok. Az unokatestvérem 57 kilósan szült... rengeteg ilyen alkatú nő van.

A képeket alternatívaként linkeltem. Hiába nem kényelmes ez egy várandós nőnek, az abroncsos, nagy szoknyás ruha alapvetően nem az. Ha mégis ilyet választ, úgy gondolom jobb alternatíva ez - mivel ez mell alatt szabott, így a pocak szabadon van a szoknyarész alatt, nem nyomja semmi! - mint a klasszikus abroncsos, ami derékban szabott és ezzel tökéletesen alkalmatlan 7-8 hónapos terhesen.

Segítőkész szándékkal írtam, amit írtam, nem akarok veszekedni. Nyilván jobb lenne egy vékony, kismama-menyasszonyi ruha, de ha a kérdező nem erre vágyik, hiába mondjuk.

2016. jan. 18. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Hát,nehéz eset,mert nem tudni,akkorra mekkora lesz a hasad,de ügyes szabással,azért elég jókat lehet kihozni és egy magassarkú(egybe talpú) cipővel(szoknya alatt úgysem látszik)...persze,attól még látszik...de nem olyan feltűnő...A barátnőm,amúgy sem egy nádszál,és itt még terhes is volt...(10 éves kép,más volt a divat,de nem is az a lényeg benne)

[link]

[link]

2016. jan. 18. 22:03
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

11-es

Persze, lehet egy terhes nő is magas, de vékony nem, mivel,ha tetszik, ha nem, a hasa nagy lesz, akkor is, ha semmi zsírt nem szed fel. De ezt nem tudni előre. Márpedig a te ruháidat magas és vékony nők viselik, rajtuk klasszul mutat, egy terhes nőn nem, mert nem az ő alkatukra van tervezve.

Hatalmas citromfagyigombóc lesz két cicivel a kérdező, ha felvesz egy olyan ruhát, amit te mutattál, mert ugye a melle kivehető lezs, de attól lefelé csak a nagy habosbabos formátlanság.

2016. jan. 19. 08:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Múlthéten végeztem gyorstesztet. Nagyon halvány volt a második csík. Utolsó menstruációm dec. 13-án volt. Szombat óta késik a menstruációm. 28-án megyek ultrahangra. Az orvos azt mondta, addig fölösleges megvizsgálni, mert nem látna semmit.
2016. jan. 19. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:
nem ér rá az esküvő pár hónapot?
2016. jan. 21. 06:01
 16/17 anonim ***** válasza:

A menstruáció szerint szeptember 18, a "nemvárás" időpontja szerint kb. szeptember 24-re várható, legalábbis így számítgattam. A barátnőm nemrég szült a kiírt időpont előtt három héttel (egy nem koraszülött babát, mert 37. héttől már nem koraszülött.)

Az orvosnak valószínű nincs fantasztikusan jó felbontású ultrahanggépe, nekem kimaradás után öt napra már látott petezsákot. minél később mégy, annál valószínűbben állapítja meg a terhességet.

Én a pozitív teszt miatt gondolkoznék azon, hogy esetleg előrébb hozzuk az esküvőt, ha lehetséges, még május-júniusban nem leszel akkora, és elvileg az a második trimeszter, jobban viseled te is. Vagy nem idén, hanem már jövőre esküdni, mert pár hónapos pici babával nem olyan egyszerű az élet, hogy még egy esküvő is beleférjen. Ráadásul több a választási lehetőséged is ruhákból.

2016. jan. 21. 08:14
 17/17 anonim ***** válasza:
32%

9-es ez egyetlen terhes nőnek sem lenne kényelmes, max.annak, aki épp most tudta meg,hogy az!

Válassz terheseknek valót! Nem nézel ki benne bálnának, és nem is lesz kényelmetlen Egy olyan ruha,amit nem terhes nőkre készítenek,de te mégis terhesen akarod magad belepasszírozni, nem lesz kényelmes!

Főképp azért nem,mert más a szabása! És nem is biztos,hogy nekiállnak több centit bővíteni!

2016. jan. 21. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!