Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol kezdjük az esküvő szervezé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kezdjük az esküvő szervezését, ha abban sem vagyunk biztosak, milyet szeretnénk?

Figyelt kérdés

Az időpontot kitűztük, több, mint másfél évünk van még addig.

Azt tudjuk, hogy nem akarunk nagy táncos lakodalmat, csak egy vacsorát a családdal, barátokkal (kb 40 fő). De ennyiben ki is merül az, amit tudunk.

Vannak ötletek, vannak felvetések, de nem igazán tudjuk eldönteni, mit szeretnénk.

Hogy kezdjük? Arra gondoltunk, elkezdjük kipróbálni a szimpatikusabb éttermek kajáit, és ami tetszik személyesen, és jó a kaja is, beszélünk velük, lefoglalnánk az időpontot, aztán az önkormányzati időpontot is majd.

Ez így kezdésnek jó? Utána mi legyen a következő lépés? Sosem csináltam még hasonló jellegű dolgot, tulajdonképpen még esküvőn is csak egyszer voltam, szóval elég nehéz feladnak érzem.

2016. jan. 4. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is olyan kevés az a 40 ember, mint ahogy így leírva tűnik, simán elkél ott is egy jó zenekar és akár egy ceremóniamester is :)
2016. jan. 4. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Esküvőfotósként általában azt szoktam javasolni a pároknak, hogy állítsanak fel egy fontossági sorrendet. Határozzák meg, hogy mi az ami számukra fontos és azt foglalják le először/előbb, így nagyobb esélyük van arra, hogy a számukra fontos dolgokban ne kelljen kompromisszumot kötniük, csak abban ami kevésbé fontos nekik, a többit itt azt hiszem korábban már leírták!

Sok boldogságot! :)

2016. jan. 5. 10:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem tudsz nekikezdeni, én is szervezőt ajánlanék. Esküvőkön dolgozom (nem szervezőként), és azok az esküvők, amiket profi szervezett, sokkal összeszedettebbek, karakteresebbek, legalábbis én így tapasztaltam. Apróságokon, de minden esküvőn látszott, hogy egy profi kezében voltak a szálak.
2016. jan. 5. 13:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Esküvőszervező szóba se jöhet, ilyesmire nincs keret...
2016. jan. 5. 14:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Készíts listát a vendégekről, írjátok össze, kik azok, akiket mindenképpen meg szeretnétek hívni.

Nézegess esküvős magazinokat és weboldalakt, hogy legyen elképzelésed pl. arról, hogy milyen legyen az esküvő stílusa, milyen legyen a színösszeállítás, milyen ruhát szeretnél, milyen csokrot szeretnél, vagy mi az, amit mindenképpen szeretnél.

Az jó ötlet, hogy az éttermet mielőbb lefoglald, és utána a papot, meg majd az anyakönyvvezetőt is.

Aztán keress fotóst, cukrászdát, aki a menyasszonyi tortát vállalja..

Ha elveszettnek érzed magad, akkor keress meg egy esküvőszervező céget és bízd meg őket!

2016. szept. 20. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!