Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíregyházi Stella Rose étteremben esküvői tapasztalatok?
Köszönöm a választ!
Olyan rossz tapasztalatokat hallottam, miszerint a kifizetett lagzis kaja egy részét fel sem szolgálták illetve kevesebbet, valamint a terembérleti díj fizetése miatt bevihetett italról azt mondták hogy már elfogyott és az övéket kell fogyasztani, aztán valamelyik családtag megtalálta a raktárban a sok üveg bevitt pálinkát oldalra lerakva.
Ezekre a baljós pletykáknak szeretnék igazolást vagy cáfolatot kapni.
Én rendeltem tőlük egy ideig kaját. Egy menülapon kellett mindig bejelölni, hogy mit kérek a köv. hétre. A lapot a futár elvitte, másolatot nem kaptam belőle. Fizetés mindig csak pénteki napon és hát persze, h nem annyit fizettem, mint amennyit én kiszámoltam magamnak. Mivel bizonyítani nem tudtam, gyakorlatilag annyi menüt számolt fel nekem, amennyit nem szégyellt. Olyan is volt, h megrendeltem valamit, de nem azt hozták ki, fizetéskor viszont a megrendelt kajáért fizettem. Erre sem volt bizonyítékom, h nem az volt a dobozban, amit rendeltem, hiába telefonáltam oda nekik rögtön, mondták, h elnézést és ennyi. Először még jóhiszeműen tévedésnek véltem, de az első konkrét átverésnél befejeztem velük.
Írtunk a honlapjukra és személyesen az étteremben is panaszt tettünk.
Azért én az ilyen hallomásra alapított kritika megfogalmazással csínján bánnék..
Nyilvános fórumra egy adott helyről vagy szolgáltatásról jól meg kell fontolni, hogy ki mit ír. Ugyanis ha nem tudod bizonyítani az állításodat,és az üzletvezető,tulaj vagy bárki érdekelt meglátja,olvassa és olyan passzban van,simán feljelenthet hitelrontásért,és sanszos,hogy meg is nyeri.Hiszen ezeket a nyilvános véleményeket bárki olvashatja,és befolyásoló erejűek lehetnek.
Én az éttermet egyébként egyáltalán nem ismerem. Viszont ha döntenem kellene,biztos személyes benyomások,tapasztalatok alapján hoznám meg a döntésemet,mondjuk elmennék oda vacsorázni,és így személyesen tapasztalnám meg a hely hangulatát, a kiszolgálás milyenségét,és nem random emberek teljesen szubjektív véleménye alapján hoznék döntést. Nyugodtan le lehet pontozni,de én így gondolom.
Utolsó: hát Remélem a pocskondiázásodra úgy rá fogsz b..ni,hogy feljelentenek hitelrontásért.
Egy dolog a vélemény nyilvánítás,más dolog a lejárató kampány,amit művelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!