Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőlegények, férjek! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegények, férjek! Mit jelent (ett) számotokra az eljegyzés, esküvő? Egy felesleges sallang, ami csak a nőknek fontos, de a férfiakat ez nem érdekli?

Figyelt kérdés

A barátom fogalmazta meg ezt magáról az esküvőről, én meg megbotránkoztam ezen a legkevésbé sem érzelmes és értelmes megnyilvánuláson. Szerintem úgy passzol a dolog, hogy vannak férfiak, akiknek nem jelent semmit, és vannak nagyon sokan, akiknek fontos és boldogok,hogy életük szerelme hozzáköti az életét.

Kérlek, írjátok meg, hogy nektek mit jelent, jelentett az esküvő, milyen érzés vezetett oda, hogy megkérjétek a párotokat.

Több, mint 5 éve vagyunk együtt, 1 éve élünk együtt.

A válaszokat előre is köszönöm, írjatok minél többen!

2016. jan. 4. 12:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
83%

Én életem első és egyetlen szerelmét vettem feleségül 22 évesen. Fontos volt számomra, hogy ne csak a barátnőm legyen egy idő után, hanem a feleségem. Hivatalosan is egymáshoz akartunk tartozni, és igen, én is akartam. Hamar megkértem a kezét, ő maga is meglepődött. Másfél év után házasodtuk. Ha tehettem volna, már fél év után elvettem volna, de akkor még nem voltak olyanok a körülmények.

Egyszerűen éreztem , és a mai napig érzem, hogy szerelmes vagyok belé és vele akarom leélni az életemet, mert ő a tökéletes pár számomra. A hibáinkkal és a jó tulajdonságainkkal együtt annyira passzolunk egymáshoz, hogy arra már szavak nincsenek. Egymásnak lettünk teremtve.:)

Az esküvőnk szűk körű volt, csak polgári, utána pedig egy ebéd szűk családdal, és pár baráttal. Ilyen esküvőre vágytam, és a feleségem is ilyet szeretett volna. És büszkeséggel tölt el amikor a feleségemként mutatom be, vagy ő a férjeként, ahogy az is, hogy a vezetéknevemet is viseli a sajátja mellett. 26/F

2016. jan. 8. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!