Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőlegények, férjek! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegények, férjek! Mit jelent (ett) számotokra az eljegyzés, esküvő? Egy felesleges sallang, ami csak a nőknek fontos, de a férfiakat ez nem érdekli?

Figyelt kérdés

A barátom fogalmazta meg ezt magáról az esküvőről, én meg megbotránkoztam ezen a legkevésbé sem érzelmes és értelmes megnyilvánuláson. Szerintem úgy passzol a dolog, hogy vannak férfiak, akiknek nem jelent semmit, és vannak nagyon sokan, akiknek fontos és boldogok,hogy életük szerelme hozzáköti az életét.

Kérlek, írjátok meg, hogy nektek mit jelent, jelentett az esküvő, milyen érzés vezetett oda, hogy megkérjétek a párotokat.

Több, mint 5 éve vagyunk együtt, 1 éve élünk együtt.

A válaszokat előre is köszönöm, írjatok minél többen!

2016. jan. 4. 12:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%

Én nő létemre írom h felesleges.! Aki szeret annélkül is szeret.

24

2016. jan. 4. 13:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. azt szerintem azért minden nő gonodlja át, hogy neki mi volt/lenne fontosabb a két dolog közül, a topmodellként valo kifutora lépés és az érzelmi része közül. rengeteg nőnek nagyon fontos az előbbi, ami valojában nem kettőjökről szol, hanem rola. ezért érzem kicsit felszines megközelitésnek, amikor azt látom sok helyen, hogy a férfiakat elkönyvelik, hogy nekik miért nem számit az esküvő annyira, bezzeg a nőknek.. az esküvőszervezés is pont eről szol, csilivili látvány, design, különleges és egyedi környezet, magyarul a nagy napon kiélhetik az otthonteremtési és lakberendezési vágyuk a nők. de ez megint csak roluk szol, nem kettőjökről, függetlenül attol, hogy a férfit is érdekli -e ez a része vagy sem. Valojában photoshoppal, esküvőszervezővel, exkluziv ruhával, exkluziv nászuttal tényleg tud magának csinálni az ember egy életre szoloan emlékezetes napot, életeseményt, de ez nem áll egyenes összefüggésben a szerelemmel és ezekkel a külsőségekkel nem is lehet szerelmet imitálni, illetve nem lesz tőle nagyobb egy szerelem sem. sokan elhitetik magukkal, hogy igen, de ez nem igy van.
2016. jan. 4. 13:15
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Vajon miért a világraszóló esküvőket követi a legrövidebb házasság?
2016. jan. 4. 13:23
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
1 es vagyok. A páromnak fontos volt, miatta nem is igazán ellenkeztem. Viszont a kapcsolat nem úgy alakult részéről ahogy kellett volna, megcsalt, nem úgy állt a dolgokhoz hogy ketten oldjuk meg a problémákat, hanem rám hárultak a dolgok. Elválunk. Szóval ezért írtam hiába a papír hogy jóban rosszban blablabla... ha aztán mégsem úgy gondolkozik az ember... Felesleges...
2016. jan. 4. 13:34
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
9 -es biztos pénzkidobás annak aki válni készül. Én nem készülök válni 10 év múlva. Na üdv :)
2016. jan. 4. 15:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk a ferjem ugy volt vele hogy o elvan nelkule, de aztan megbeszeltuk hogy jogilag sokminden konnyebb, es vegulis miert ne csinaljunk egy jo bulit a baratokkal meg a csaladdal...

Nem keritettunk neki nagy feneket, eleve 3 honap volt megszervezni...

En pl kijelentettem hogy nem akarok vagyonokat kolteni menyasszonyi ruhara, igy egy uzletben talaltam a learazason egy gyonyoru ekru szinu selyemruhat, abban eskudtem.

Inkabb a lagziba tettuk a penzt es eleg jo buli lett, egy helyi ettermet bereltunk ki, hoztunk egy dj-t/jatekmestert, aztan hajra. Mindenki azt mondta hogy szuper buli volt.

Szoval kinek mi de mi nem bantuk meg. Persze azt is megertem ha valaki habosbabos ruhara vagyik meg a tokeletes napra. De tokeletes eskuvo nincs mert valami ugyis tortenik amit nem lattunk elore : )

Persze errol beszelni kell es nem varni hogy a masik majd kitalalja a gondolatainkat : )

2016. jan. 4. 15:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi beszéltünk róla novemberben, hogy nekem nem fontos az esküvő, elvagyok nélküle, de egy gyűrűt szeretnék kapni tőle.

Erre decemberben megkérte a kezemet. Naná hogy igent mondtam :D

Szóval nálunk a férjemnek fontosabb volt, mint nekem, de nem bántam meg, hogy hozzámentem.

2016. jan. 4. 16:03
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi, én is a férjem nevében írok, mert csak én szoktam gyakorizni.Neki nagyon fontos volt az esküvő, szerette volna már nagyon, hogy a felesége legyek. Jött is velem mindenhová, mikor szerveztük, mindenről tudtunk beszélni, érdeklődő volt, de sok mindenben hagyott dönteni, mert azt mondta, hogy Neki csak az a lényeg, hogy engem vesz el :) Így lett rózsaszín-fehér a színvilág, és szív alakú a torta :) Nagyon boldog volt, mikor elkezdődött a dolog, addig is sokat álmodozott róla, szóval hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy engem választott.
2016. jan. 4. 17:56
 19/21 anonim ***** válasza:
34%

Annál keserűbb lesz mikor az asszony elédáll hogy "na Feri lehet menni, itt van az új barátom Gáspár, aki igazi latinos szerető, nem úgy mint Te".

2016. jan. 4. 19:36
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem a nemektől függ, hanem felfogás kérdése. Ismerek olyan férfit és nem egyet, akinek fontos a házasság, mert ez jelenti számukra a családalapítást és életre szóló fogadalmat szeretnének tenni a párjuknak.
2016. jan. 4. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!