Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egyedul megyek (par nelkul) egy eskuvore?
Figyelt kérdés
Az unokatesom eskuvojere hivtak meg de most epp nincs pasim ciki ha egyedul megyek?csak az a gond ,hogy minden lany unokatesom a abratjaval emgy es szerintem kicsit huje erzes lesz egyedulm kuksolni.Mi a velemenyetek?2010. márc. 23. 18:52
1/4 anonim válasza:
Jáááj hát írni te se tudsz!
De amúgy szerintem vigyél magaddal egy b.nődet!
Egyedül lehet kicsit ciki lenne
2/4 anonim válasza:
nem ciki nyugi:)
de amúgy az tényleg jó ötlet, hogy vigyél magaddal egy bnődet, vagy egy fiú haverodat, és akkor nem egyedül leszel:)
3/4 anonim válasza:
Nem ciki, de ha tudsz, olyannal menj, akivel tudsz táncolni.
4/4 anonim válasza:
Hát lesz akit ismersz majd ott.. Lehet lesznek single pasik is:D sztem nem ciki. Meg hát téged hivtak meg, hogy vihetnél magaddal olyan barátnőt, akit nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!