Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhat vegyek fel a polgari eskuvore?
Jovo honapban lesz az eskuvom de meg tanacstalan vagyok mit vegyek fel. Elso alkalom nem is jon a gyerek es 26 eves vagyok.
Klaszikus menyasszonyi ruha kizarva mert lakodalom se lesz csak egy ebed kb 40 fovel es a szertertason is kb ennyien lesznek.
varok kepeket nagy segitseg lenne elore is koszonom
akár egy szép kosztümöt,vagy valami csinos kis szoknyát,blúzzal.
egyébbként nyugodtan felvehetsz akár menyasszonyi ruhát is.nekem 2 hónapja volt az esküvőm,igaz volt egyházi is,meg a kisfiunk keresztelője és egy szolíd menyasszonyi ruhába voltam.35-en voltunk kb.a szertartások után volt egy kései ebéd.ugy volt hogy ugy 9-ig fogunk lenni,ennek ellenére fél 1-kor csukódtam be.beszélgettünk,táncoltunk is egy kicsit.nagyon jó volt.
sok boldogságot kívánok.
Nem a letszam miatt nem akarok abbroncsos ruhat egyszeru szep kis eskuvot szeretnenk mindenfele giccsi es felhajtas nelkul.
Koszonom az eddigi valaszokat es varok meg kepeket koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!