Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok miben segített, mit csinált az esküvőtők szervezésében?
Az én férjem is olyan, akinek se kedve, se ideje nem lett volna a keresgéléshez. Így én választottam ki pl. a meghívókból 3-4 félét, és ebből választottuk ki közösen a véglegeset.
Az én dolgaimat (ruha, ékszerek) nagyrészt egyedül intéztem, de volt amiben kikértem a véleményét. A cipőmet együtt vettük meg. Az ő öltönyét is együtt vettük meg.
Az alap dolgokban pedig nem voltak kérdések (fotós, étterem, templom), mert ezeket kb. 1 perc alatt eldöntöttük...tudtuk, hogy mit szeretnénk.
Mellékesen jegyzem meg, hogy elég vészjósló a párod hozzáállása. Megígért valamit (ráadásul többször!!!) és nem tartja be. Előbb utóbb majd azon kapod magad, hogy a második anyja vagy.
Az én férjem sem szeret keresgetni, illetve napközben ideje sincs rá, este meg nem ez az legfontosabb.
Nálunk is én kutakodtam,a végén közösen választottunk, és ő beszélt a szolgáltatókkal (tetszik vagy nem, egy férfival komolyabban tárgyalnak, kisebb összeget mondanak - tapasztalat - mint egy "esküvő lázban égő" arának).
A zenéket ő választotta, mert sokkal jobb a zenei ízlése és az ismeret anyaga, mint nekem. Ha én választottam volna, akkor max elcsépelt számok lettek volna.
Illetve a meglepetés táncunknak ő vágta össze a zenéit és a videóvetítést is ő tette össze (én csak ötleteltem mellette).
Voltak olyan részek, amik hidegen hagytak mind kettőnket (pl a virágok), azt anyósom intézte.
A legtöbb dolgot a férjem intézte. Az éttermet, a menyasszonyi csokrom rendelését, a fotóst, illetve ő kérte ki az anyakönyvi kivonatomat a szülővárosomból (én dolgoztam, nem tudtam elmenni).
Én a tortákat intéztem.
Időpontot kérni az esküvőre, gyűrűket csináltatni, és neki nadrágot venni együtt mentünk. Ennyi:)
Mindenkit személyesen hívtunk meg, meghívókat nem csináltatunk. (Kis vendégszámú esküvő volt)
Serényen bólogatott mindenre.
Sokszor mondta, hogy "ahogy te szeretnéd", "nekem is az tetszik", "amelyiket te szeretnéd". Egyszer kérdezte, hogy "melyik mennyibe kerül". Nagyon szép esküvőnk volt, mindenki dicsérte az ízlésünket. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!