Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párotok miben segített, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok miben segített, mit csinált az esküvőtők szervezésében?

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 16:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Röviden: mindenben, mivel mindent közösen csinálunk, illetve a szervezés nagy részét, mikor időpontot kellett kérni szolgáltatókhoz megbeszélésre, azt kifejezetten ő beszélte le. Amikor meg már megy a megbeszélés, a részleteket inkább rám hagyja. ez jól is van így. :)
2015. dec. 11. 11:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is olyan, akinek se kedve, se ideje nem lett volna a keresgéléshez. Így én választottam ki pl. a meghívókból 3-4 félét, és ebből választottuk ki közösen a véglegeset.

Az én dolgaimat (ruha, ékszerek) nagyrészt egyedül intéztem, de volt amiben kikértem a véleményét. A cipőmet együtt vettük meg. Az ő öltönyét is együtt vettük meg.

Az alap dolgokban pedig nem voltak kérdések (fotós, étterem, templom), mert ezeket kb. 1 perc alatt eldöntöttük...tudtuk, hogy mit szeretnénk.

Mellékesen jegyzem meg, hogy elég vészjósló a párod hozzáállása. Megígért valamit (ráadásul többször!!!) és nem tartja be. Előbb utóbb majd azon kapod magad, hogy a második anyja vagy.

2015. dec. 11. 14:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem sem szeret keresgetni, illetve napközben ideje sincs rá, este meg nem ez az legfontosabb.

Nálunk is én kutakodtam,a végén közösen választottunk, és ő beszélt a szolgáltatókkal (tetszik vagy nem, egy férfival komolyabban tárgyalnak, kisebb összeget mondanak - tapasztalat - mint egy "esküvő lázban égő" arának).

A zenéket ő választotta, mert sokkal jobb a zenei ízlése és az ismeret anyaga, mint nekem. Ha én választottam volna, akkor max elcsépelt számok lettek volna.

Illetve a meglepetés táncunknak ő vágta össze a zenéit és a videóvetítést is ő tette össze (én csak ötleteltem mellette).

Voltak olyan részek, amik hidegen hagytak mind kettőnket (pl a virágok), azt anyósom intézte.

2015. dec. 11. 15:23
 14/18 anonim ***** válasza:

A legtöbb dolgot a férjem intézte. Az éttermet, a menyasszonyi csokrom rendelését, a fotóst, illetve ő kérte ki az anyakönyvi kivonatomat a szülővárosomból (én dolgoztam, nem tudtam elmenni).

Én a tortákat intéztem.

Időpontot kérni az esküvőre, gyűrűket csináltatni, és neki nadrágot venni együtt mentünk. Ennyi:)

Mindenkit személyesen hívtunk meg, meghívókat nem csináltatunk. (Kis vendégszámú esküvő volt)

2015. dec. 11. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Serényen bólogatott mindenre.

Sokszor mondta, hogy "ahogy te szeretnéd", "nekem is az tetszik", "amelyiket te szeretnéd". Egyszer kérdezte, hogy "melyik mennyibe kerül". Nagyon szép esküvőnk volt, mindenki dicsérte az ízlésünket. :D :D

2015. dec. 13. 17:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindent közösen csináltunk...
2015. dec. 16. 15:50
 17/18 anonim ***** válasza:
megkereste hozzá a pénzt, másban nem segített. Nekem ez kb elég. 23/L
2016. jan. 18. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem segített semmit, hanem mindent közösen intéztünk. Kivéve a menyasszonyi ruha kiválasztását, azt egyedül csináltam.
2020. aug. 24. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!