Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik nem otthon készültek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem otthon készültek hanem szállodába vagy hotelba hogy oldották meg? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mikor kezdődött az esküvő, mikor foglaltátok el a szobát, mennyi ideig készültetek, oda hívtátok a sminkest/fodrászt? Kivel készültetek, egy szobát béreltetek stb stb. Meséljetek teljesen tanácstalan vagyok.
2015. dec. 7. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is szállodában készülődtünk, a szobát ajándékba kaptuk az étteremtől (ugyanis a szálloda és az étterem egyben volt, de ha nem adták volna akkor foglaltunk volna aznapra, azaz szombatra), és olyan 11 óra körül értem oda, előtte voltam a fodrásznál és a sminkesnél (de mondjuk akár oda is hívathattam volna őket, szóval szerintem te is megteheted, mert akkor azt is tudja fotózni a fotós ha akarod) és akkor amikor kiértem a szállodába akkor kezdtünk el készülődni. Nekem Anyukám és egy barátnőm segített, a férjem egyedül öltözött. 14:00-kor kezdődött az esküvő, úgyhogy volt idő öltözni, meg még fotózkodni is. Szerintem 1 órát számolj az öltözködésre, több nem kell. Nekünk nagyon rendes volt a szálloda, mert megengedték, hogy már pénteken kivigyünk minden cuccot (mert nem volt előző nap senki a szobában) és így aznap már nem kellett a ruhákkal rohangálni..Szerintem meg lehet beszélni a szállodákkal, hogy már jó korán elfoglalhasd a szobát, elég rugalmasak az esküvős párokkal, a legkényelmesebb ha oda mész korán, odahívod a szolgáltatókat, és szép kényelmesen elkészülsz.
2015. dec. 7. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi előző este már ott aludtunk (már nem lakunk a városban, szülők laknak csak ott és nem a gyerekkori emeletes ágyból akartuk kezdeni a napot). Sminkeshez, fodrászhoz előtte elmentem, csak az öltözködés és az ehhez kapcsolódó fotózkodás volt a szálláson. A szobának volt egy nagy előtere, a férjem ott öltözött én a szobában (a végeredményt akarta csak látni). Anyukám és két barátnőm volt bent nálam, de kb. 10 perc alatt rajtam volt a ruha (cipzáros és díszgombsoros volt a ruhám, gondolom fűzővel több a munka),a nyakláncomból esett ki egy kő, azt ragasztgatta barátnőm pánik szerűen :D
2015. dec. 8. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!