Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek májusban volt az esküvője milyen idő volt?
Két éve barátnőm május közepi esküvőjén sugárzóan jó idő volt, kívánni nem lehet jobbat. Napsütés, kellemes meleg, de nem kánikula. Ráadásul szabadtéri volt, Úgyhogy ki használták az időt az utolsó percig. Idén majus 20 környékén tartott ismerős Esküvőjén végig szakadt az eső.
Nem tudod kiszámítani sajnos az időt
Nekünk idén április végén volt az esküvőnk, verőfényes napsütés, jó idő. Én a fotózást ujjatlan ruhában csináltam végig, és nagyon jól éreztem magam, nem fáztam, a férjem majdnem megsült a zakójában. Az előrejelzések alapján már egy hónappal előtte szakadó esőt ígértek, sőt még azon a héten is rossz időt mondtak, de elkerült minket végül.
Tavaly ezen a napon (direkt figyeltük az időjárást) végig szakadt az eső. Tök kiszámíthatatlan. Mindenre fel kell készülni. Nekünk is volt esőterv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!