Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lakodalomba mennyi alkoholt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakodalomba mennyi alkoholt vegyünk?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 19:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

2007 nyarán volt a lagzink, 190-200 főre így alakult a fogyasztás (ebből 2 fő volt a kisgyerek, és kb 20-25 fő a nyugdíjas korosztály, a többi hellyel-közzel aktív fogyasztó :) - mint a mennyiségből látszik is :) :

Fanta narancs : 110 l

Pepsi kóla: 110 l

Rostos: 38 l (ezt nem raktuk asztalokra, külön lehetett a söntésnél kérni)

Vörösbor: 44 l

Fehérbor: 44 l

Pálinka: 10 l

Jager: 15 l

Sör: 225 l

Cherry: 4 üveg

Bailys: 4 üveg

Szódából rengeteg fogyott, de azt ajándékba kaptuk, nem tudom mennyi volt. Kávét szintén nem tudom sajnos :(

2010. márc. 18. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem elég lesz.
2010. márc. 18. 20:36
 13/21 anonim ***** válasza:
A keresztapám lagzijában úgy volt, hogy mondták ilyen vendéglőnek hozzanak ők, és ami maradt az meg vissza vitték.
2010. márc. 18. 20:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok a tömény ital /50 liter/ a bor /30/ rovására. Sokan az asztal alá isszák majd magukat.
2010. márc. 18. 21:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen!

Én is inkább borból vennék többet (min. személyenként 1/2 litert), mert az mindig jobban fogy, mint a pálinka és a likőrök...

Mi pl. az esküvőnk előtt elmentünk Abasárra és ott vettünk termelőtől, pincéből finom bort, így olcsóbb is volt és nagyon ízlett mindenkinek (muskotályost, vöröset és fehéret is vettünk).

Mondjuk az sem jó, ha lerészegedik a társaság, mert akkor attól a 2-3 részegtől a többiek sem fogják jól érezni magukat!!!

2010. márc. 18. 21:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a nőknek vegyél Baileys-t, azt általában szeretik. Én is. :)
2010. márc. 18. 21:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég lesz. A tömény pedig fontos. Ha nem kell kifizetni, csak amennyi elfogyott, akkor hozzatok el többet. Nálunk ismerősök voltak a felszolgálók, és szóltunk,hogy figyeljenek oda az üvegbontosára, mert ugye a felbontottat, nem veszik vissza. De oda is figyeltek. Bár még így is maradt nekünk egy pár üveg tömény, amiből csak kb. fél dl fogyott!:)) Nem baj, legalább egy darabig nem kellett piára költeni! Nálunk a mézespálinka, meg a Jáger ment nagyon. A borból azt hittük,hogy több fog fogyni. Pezsgő talán, ha 3 üveggel elfogyott. Az ásványvíz volt (meleg lévén), ami még nagyon ment.
2010. márc. 19. 09:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Nálunk ami legjobban fogyott: pálinka, csokilikőr-szerűség. Ami legkevésbé: bor.

Pezsgőt nem vesztek?

2010. márc. 19. 12:49
 19/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Köszönöm a válaszokat!!Átgondoljuk még a dolgot egy párszor az biztos!!Pl:Ásványvízből biztosan többet kell vennünk,mivel nyár közepe lesz.:)Pezsgőt is szeretnénk,de azt inkább mint üdvözlő italként szolgálnánk fel.Persze utána is lesz,ha valaki kér!:)Sörcsapos megoldásról mi a véleményetek??

2010. márc. 19. 21:20
 20/21 anonim ***** válasza:
kávét egy főre 4 csupor!
2010. márc. 20. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!